Marseille

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futistarjonnasta nostetaan esiin tällä kertaa yksi kohde Ranskan pääsarjasta ja yksi kohde Saksan Bundesliigasta. Odotamme vierasjoukkueilta vahvoja esityksiä.

Bundesliiga: Dusseldorf-Hertha (klo 21:30)

Kotijoukkue Dusseldorf nousi Bundesliigaan vuosi sitten ja vaikutti olevan ensin täysi heittopussi. Upea toinen puolisko kuitenkin pelasi joukkueen, ja lopputuloksena oli hieno sijoitus keskikastiin. Nyt käynnissä on toinen kausi pääsarjassa, mikä on ollut kovin usein nousijoiden kohtalon kausi.

Dusseldorf lähtee illan matsiin sentään positiivisilla fiiliksillä. Joukkue onnistui kaatamaan Freiburgin vieraissa 0-2 viikko sitten tärkeässä kamppailussa. Kyseessä oli ensimmäinen voitto kuuteen matsiin ja vasta toinen 13 ottelun sarjassa.

Säilymisen kannalta on huolestuttavaa Dusseldorfin kotivire. Joukkue hävisi jo viime vuonna todella paljon kotiotteluita (8 kpl), ja tämän kauden 3-2-6 saldo on myös sarjan heikoimpia.

Vierailija Hertha on kuulunut jo kauan kalustoon Bundesliigan alemmassa keskikastissa. Joukkue on päätynyt viime vuodet sijojen 6-11 välimaaston ilman huolia putoamisesta. Tämä kausi on toistaiseksi sujunut heikommin, sillä Herthan pistekeskiarvo on hieman huolestuttava.

Heikko kausi johti pari viikkoa sitten myös päävalmentaja Jurgen Klinsmannin eroon. ”Klinsin” lähtö piristikin Herthan vierasvoittoon Paderbornista, mutta viime lauantaina joukkue romahti surkeaan kotitappioon 0-5 FC Kölniä vastaan.

Sarjatauluko hämää tällä hetkellä hieman joukkueiden tasoeroa. Hertha on pelivoimaltaan selvästi Dusseldorfia vahvempi ja ansaitsee mielestämme suosikkiaseman vieraissakin. Dusseldorfin kotietu on lisäksi varsin heikko ja Herthakin kerää paremmin pisteitä vieraissa kuin kotonaan.

Peleihin lähtee Hertha DNB in 2,07 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%.

Ligue 1: Nimes-Marseille (klo 21:45)

Kotijoukkue Nimes nousi pääsarjaan vuosi sitten ja sijoittui monien yllätykseksi keskikastiin. Nyt käynnissä on perinteisesti vaikea toinen kausi, joka on koitunut niin usein nousijoiden kohtaloksi. Nimes on ollut myös suurissa vaikeuksissa.

Joukkue heräsi kuukausi sitten aivan uudella tavalla ja kaatoi Monacon kotona 3-1. Tätä on seurasi peräti kolme uutta voittoa Dijonista, Nicesta sekä Angersista. Nimesin putki kuitenkin katkesi viikko sitten, sillä joukkue jäi täysin Rennesin jalkoihin.

Vierailija Olympique Marseille on ollut koko kauden selkeästi sarjan vahvin joukkue PSG:n jälkeen. OM pelasi todella vahvan jakson alkutalvesta aina helmikuulle saakka. Marseille selvitti Ligue 1:ssä peräti 14 ottelua tappioitta todella komealla 11-3-0 -saldolla.

OM hävisi vihdoin viime lauantaina Nantesin isäntänä maalein 1-3. Kyseessä oli varsin tasainen matsi ja yleisesti ottaen vain ”huono päivä toimistossa” ilman suurempaa draamaa. Marseille palannee takaisin omalle tasolleen heti tällä kierroksella.

Nimesin pelivoima on edelleen todella heikolla tasolla, vaikka joukkue onkin piristynyt helmikuun aikana. Sen taso ei riitä sarjan laatujoukkueita vastaan edes kotikentällä. Marseille lähtee otteluun selvänä suosikkina, ja vierasvoiton kertoimet riittävät hyvin peleihin.

Betsaamme Marseillea in 2,23 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *