Kärpät -1.5

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa on perjantaina neljän ottelun kierros. Me nostamme pelikohteet Kouvolasta ja Kuopiosta. Tarjolla on yksi totals ja yksi handicap-betsi.

KooKoo-Sport (klo 18:30)

KooKoo lähtee illan otteluun harvinaisesta tilanteesta. Joukkue ei ole nimittäin voittanut kolmeen otteluun varsinaisella peliajalla. KooKoo on tätä ennen ollut erinomaisessa vireessä todella pitkään – ainoastaan kauden alku meni hieman penkin alle.

Puolustuspää ei ole ollut ongelma missään vaiheessa. Hieman heikosta jaksosta huolimatta, KooKoo on päästänyt Liigassa vähiten maaleja Kärppien jälkeen. Tällä hetkellä ongelmia aiheuttaa kuitenkin viimeistely.

KooKoo on kyllä luonut tilanteita, mutta ratkaisupaikoista on puuttunut rentous. Kärppiä vastaan joukkueella oli paikat neljään maaliin. Tuloksena oli silti kitkerä 1-2 kotitappio.

Vierailija Sportin kausi on sujunut aivan eri tahtiin. Moni asiantuntijahan veikkasi ennen kauden alkua KooKoon ja Sportin aivan samoille sijoille – KooKoo arvioitiin itse asiassa vielä monissa ennakoissa pari pykälää heikommaksi.

Sport on kuitenkin sarjajumbona, eikä joukkueella ole ollut asiaa kympin sakkiin enää moneen viikkoon. Paineiden hävittyä vaasalaiset ovat muuttaneet pelityyliään aggressiivisemmaksi. Sport iskee painetta korkealta ja saa riistoja vahvan liikkeensä ansiota.

Sportilla on takana todella vahva esitys Jukureita vastaan Vaasassa. Joukkue loi paikkoja liukuhihnalta ja tulee hyvällä asenteella myös Kouvolaan. Tämä pelityyli pitäisi tarjota tilanteita myös kotijoukkueelle illan ottelussa. Eiköhän KK saa myös tässä ”Mestis-klassikossa” maalihanat auki.

Otetaan rohkeasti kantaa ja betsataan yli 5,5 maalia in 2,40 kertoimella peräti maksimipanoksella.

KalPa-Kärpät (klo 18:30)

Kotijoukkue KalPan loppukaudesta tulee vielä todella tiukkaa vääntöä. Kuopiolaisilla oli mahdollisuus lyödä naula TPS:n arkkuun alkuviikosta, mutta 4-2 -tappion myötä ero kutistui 9 pisteeseen.

Tämä riittäisi normaalisti, mutta KalPan tilanne on huolestuttava. Joukkue on ollut pelillisesti todella heikko viime viikkoina, vaikka vastustajatkin ovat olleet taulukon pohjilta. Kuopiolaiset ovat kohdanneet 6/8 viimeisestä ottelustaan sarjan alemman kastin vastustajia.

KalPan ongelmana ovat etenkin järkyttävät virheet puolustussuuntaan. Näitä ei ole vara tarjoilla etenkään perjantaina, kun vastassa on liigakärki Kärpät.

Oululaiset ovat sen sijaan vakuuttavassa vireessä kauden ratkaisuhetkien lähestyessä. HPK kaatui alkuviikosta helposti rutiinisuorituksella 4-1. Kyseessä oli jo viides voitto peräkkäin, ja Kärppien puolustus on päästänyt kaikissa matseissa vain 1 tai 2 maalia.

Kärpät ei ole pahemmin arastellut tällä kaudella edes vieraspeleissä. Kotona 18 voittoa ja vieraissa 16. Edellisessä reissupelissä kaatui myös kivikova KooKoo 1-2, jota edelsi hieno voitto IFK:n vieraana maalein 1-4.

Tämän hetken KalPa on yksinkertaisesti todella heikko joukkue. Kuopiolaisten tekeminen ei ole sellaisella tasolla, että KalPa voisi haastaa huippuvireeseen päässeen kärppälauman. Betsaamme Kärpät -1,5 tasoituksella in 2,12 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *