Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vieremän Jackpot-kierrokselle lähdetään kolmella varmalla. Toisen kohteen Endless Story on ollut koko kauden niin jäätävän hyvä, että se kelpaa varmaksi, vaikka takamatkalta lähtee tosi kovia hevosia. Voittoja on tullut keulasta, kuolemanpaikalta ja selkäjuoksulla, eli tamma ei ole kovin tarkka juoksusta. Jos EL Indeed ei saa askeliaan osumaan lankulle 1-radalta, voi Endless Story päästä juoksulangalta jopa keulaan asti. Mikäli tähän haluaa hakea yllätystä, ovat Esther Rich (6%) ja Keystone Bullseye (4%) loistavia yllätysmerkkejä. Toinen varma on neljännen kohteen Parvelan Retu. Kuopiossa Retu tuli laukasta huolimatta omia vauhtejaan toiseksi, eli Vermon epäonnistuminen oli vain työtapaturma. Parvelan Retu on kierroksen todennäköisin voittaja ja kelpaa yli80% pelattunakin varmaksi. Kolmas varma on viidennen kohteen Gogobet Sisu. Ori näytti luokkansa Kuopiossa kiertäen 12-radalta koko porukan. Vastus ei ole helppo, mutta vauhtikestävä hevonen nauttii 2600m matkasta ja runnoo Vieremän pitkällä maalisuoralla kaikista ohi.

Avauskohde pelataan seitsemällä merkillä, haetaan yllätystä. Helkan Urho (5%) oli tosi hyvä Kaustisella, kiertäen lähes kierroksen kirillä kolmatta rataa voittoon. Fransua on paalun kovin ja on kunnossa. Joensuussa ruuna teki oman ennätyksensä, mutta voltin nelonen voi olla hankala lähteä. Siirin Liisi ja Akimin (2%) saavat hyvät reissut kärjen tuntumassa ja kuuluvat ajoissa peleihin. Profiili voitti suoraan tauolta Jyväskylässä ja pääsee juoksulangalta hyviin asemiin. Bramee (3%) on sijoittunut aina ravatessaan hyvin, mutta suljettu lähtöpaikka hankaloittaa tehtävää. Jättiyllättäjänä mukaan vielä Liisinko (1%)

Kolmas kohde pelataan viidellä merkillä. President Lindy on ollut Ruotsin puolella voitokas. Katapulttiavaaja singahtaa kyselemättä keulaan ja siitä se vetää lähtöä pitkään. american Hero on tuloillaan, mutta 8-kaista antaa tasoitusta muille. Ivan B.R. on ihan riittävä hevonen tässä porukassa ja kunto on kohdillaan. Minto’s Don Juan on voittanut näitä lähtöjä ennenkin, mutta on hiukan muiden armoilla 7-radalta. Djokovic on voittanut kaksi edellistään Ruotsissa ja otetaan 12-radaltakin mukaan lapulle.

Kuudennessa kohteessa Hipsun Poju on ravatessaan lähellä voittoa. Otetaan sille kuitenkin neljä varmistusta. Perusmatkalta Hissun Feeniksksin kyvyt riittävät, mutta laukat vaivaavat. 40m pakilta Mo Sjur on varmasti porukan kyvykkäin, mutta vielä ei ole Suomessa aivan lähtenyt kulkemaan. Pärttyl pääsee juoksuradalta hyviin asemiin. Jättiyllätyksenä mukaan Myrskyri(3%).

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Prince Palema puolustaa ykkösradalta keulat ja se vetää tätä lähtöä pitkään. Rallston on palannut tauolta ja on voitto alla vaarallinen. Indyana Joness on hyvällä paikalla ja kunto on kiviaitaa. Ilos Silmarillion tulee selkäjuoksun jälkeen pätkän tosi kovaa ja on aina eturivistä vaarallinen. Jätti yllätyksenä mukaan Enter Mayweather (3%). Ruuna teki aivan tykkikirin Oulussa huhtikuun lopussa pitkällä matkalla. Mikäli matkavauhti ei mene kävelyksi, voi pienoisessa ylisarjassa starttaava ruuna yllättää pitkällä maalisuoralla monta valjakkoa.

Lähtö1: 1,2,4,6,8,12,14

Lähtö2: 6

Lähtö3: 3,5,7,8,12

Lähtö4: 1

Lähtö5: 9

Lähtö6: 1,6,11,15,16

lähtö7: 1,2,5,7,11 Vihjerivin hinta: 43,75e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *