Venezuela +1 ah

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American puolivälierät jatkuvat myöhään perjantaina kahdella ottelulla. Alkulohkossa pahasti kompuroineella Argentiinalla on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Venezuela-Argentiina

Venezuela pääsi A-lohkosta jatkoon ilman yhtään tappiota, mitä voidaan pitää erinomaisena suorituksena. Joukkue päästi kolmessa ottelussa vain yhden maalin, joka tuli vasta päätöspelin viimeisellä vartilla Boliviaa vastaan.

Avauskierroksella Venezuela pelasi tasaisen 0-0 -pelin Perua vastaan, jonka jälkeen joukkue ryösti upeasti 0-0 -tasapelin kisaisäntä Brasilialta. Venezuela on suorittanut odotuksiin nähden hienosti, eikä Argentiina ole missään nimessä pahimpia vastustajia puolivälierissä.

Leo Messin johtama Argentiina on ollut vaikeuksissa Copa Americassa, kuten se on ollut niin monta kertaa muissakin arvoturnauksissa. Maa joutui hikoilemaan jatkopaikkaa ja avausvoittoa aina lohkon päätöspeliin, jossa Qatar lahjoitti sille elintärkeän avausmaalin karmealla harhasyötöllä.

Argentiina voitti lopulta Qatarin 2-0, mutta sen puolustus näytti pitkin ottelua haavoittuvalta. Lisäksi Qatar oli ennakkoon yksi turnauksen ehdottomasti heikoimmista joukkueista. Messi on ollut kaukana huipputasostaan, eikä Argentiinan pelissä toimi sen paremmin hyökkäys kuin puolustuskaan.

Messin, Agueron ja muiden supertähtien perustaso riittää asettamaan Argentiinan selvään suosikin asemaan Venezuelaa vastaan. Ottelusta voi tulla taas todella haastava, sillä Venezuela on jo todistanut puolustuspelinsä tason vaikeampiakin joukkueita vastaan.

Vedonlyöntimarkkina yliarvioi tuttuun tapaan Argentiinan pelivoimaa. Venezuelan +1 aasialainen tasoitusveto maistuu n 1,90 kertoimella. Saat siis rahasi vielä takaisin maalin tappiollakin.

Rohkeimmat voivat kokeilla pikkurahalla myös Venezuelan jatkopaikkaa noin neljän kertoimilla.

Kolumbia-Chile

Kolumbia on ollut tähän asti yksi turnauksen vahvimmista joukkueista yhdessä Brasilian sekä Uruguayn kanssa. Maa aloitti kisaurakan kaatamalla Argentiinan maalein 2-0, jonka jälkeen saldona on voitot Qatarista sekä Paraguaysta maalein 1-0.

Joukkueen puolustus on siis pitänyt nollat kaikissa otteluissa. Tämän lisäksi Kolumbialla on pieni lepoetu Chileen nähden, ja maa lepuutti käytännössä kaikkia avauksen pelaajiaan Paraguay-ottelussa. Supertähdet pääsevät puolivälieriin hyvin levänneinä.

Chile aloitti kisat murskaamalla Japanin maalein 4-0. Toisella kierroksella kaatui myös Ecuador maalein 2-1, mutta päätöskierroksella se taipui Uruguaylle lohkon kuninkuusmatsissa 0-1.

Ennakoimme Chilelle vaikeuksia tässä turnauksessa, sillä maan kultainen sukupolvi on nähnyt parhaat päivänsä. Tämä ryhmä on voittanut Copa American kaksi edellistä kertaa vuosina 2015 ja 2016.

Chile on esiintynyt aavistuksen ennakoitua vahvemmin, mutta se on tehnyt maaleja todella kovalla prosentilla, eikä avauskierrosten helppoihin otteluihin kannata laittaa liikaa painoarvoa.

Kolumbia on pykälän vahvempi joukkue Chileen verrattuna, mikä näkyy hyvin myös ottelun kertoimissa. Myös maalimäärät on asetettu hyvin kohdalleen. Jos otteluun haluaa jotain panosta, niin in markkinasta erottuva kerroin 3,70 Chilen voitolle kelpaa viihdevedoksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *