Parma +0.5

KERROIN

2.43
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntaina suuntaamme katseet Italian jalkapalloon. Tarjolla on kaksi mielenkiintoista peli-ideaa handicap-vetojen puolelta.

AC Milan-AS Roma (klo 18:15)

Kotijoukkue AC Milanin edellisestä mestaruudesta on kulunut pian 10 vuotta. Valitettavasti legendaarinen joukkue ei ole tälläkään kaudella edes lähellä Mestarien liigan paikkoja. Eurooppa-liigaan joukkue voi vielä kiriä, jos loppukausi sujuu hyvin.

Milanin sesonki meni pilalle jo alkumetreillä. Lokakuussa ohjat ottaneen Stefano Piolin saldo on cupit mukaan luettuna 10-8-6, mitä voidaan pitää kelvollisena. Myös Piolin ”taika” alkoi kadota nopeasti, mutta Milan sai uutta ryhtiä vuoden alussa Zlatanin paluun myötä.

”Kuningas Zlatan” ei ollut kokoonpanossa maanantaina, kun Milan murskasi Leccen vieraissa 1-4. Ottelu oli silti todella vahva näytös. Milan palasi koronabreikiltä hyvävoimaisena.

Vierailija AS Roma on yksi Serie A:n kestomenestyjistä, ja viime vuosina se on ollut tasoltaan noin luokkaa Milania vahvempi. Tällä hetkellä Roma näyttää kuitenkin jäävän ulos neljän joukosta. Vahva alkukausi on alkanut sulaa, ja joukkue on kärsinyt yllättäviä tappioita.

ASR palasi sentään koronabreikiltä voitokkaasti kaatamalla Sampdorian maanantaina. Ottelu oli todella vauhdikas, eikä 2-2 -tasapelikään olisi ollut suuri vääryys. Joukkueen 10 edellistä ottelua ovat sujuneet saldolla 4-1-5, ja eniten huolestuttaa vastustajien jatkuvasti luomat maalipaikat.

Joukkueiden kurssikäyrät menevät tällä hetkellä vahvasti eri suuntaan. Milan on ollut nousussa koko kevään, kun taas AS Roma on alkanut hiipua selvästi. Otamme kantaa tämän trendin jatkumiseen ja nostamme Milanin suosikiksi tässä matsissa – kavennettu kotietu huomioiden.

Betsaamme kotivoittoa in 2,79 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 42%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Parma-Inter (klo 22:45)

Kotijoukkue Parma on palannut koronabreikiltä hyvässä vireessä. Joukkue aloitti ottelut tiukalla puolustuspelillä Torinossa, josta saldona oli tasapeli. Viikolla Parma jatkoi vieraskentällä ja kaatoi Genoan yllättävän reilulla marginaalilla 1-4. Tosin, 1-2 olisi ollut ansaitumpi.

Kyseessä on Parman toinen peräkkäinen kausi Serie A -tasolla. Joukkue yllätti kaikki jo vuosi sitten, mutta tämä sesonki on sujunut vieläkin paremmin. Taktiikka on yhä sama: vahva puolustus. Parma onkin päästänyt 5. vähiten maaleja – takana ovat mm. Napoli, Milan, Roma sekä Atalanta.

Vierailija Interin lupaava kausi on sulamassa karmeaksi pettymykseksi. Milanolaiset haastoivat koko syksyn Juventusta sarjan piikkipaikalla, mutta Inter hävisi juuri ennen koronabreikkiä ratkaisevat matsit Laziota ja Juventusta vastaan.

Inter palasi koronabreikiltä voitokkaasti, kun Sampdoria kaatui kotona maalein 2-1. Tämän jälkeen joukkue hukkasi taas tärkeitä pisteitä kotona Sassuoloa vastaan. Inter menetti 2-1 ja 3-2 -johdon lopulta 89. minuutin tasoitusmaaliin. Mestaruushaaveet voidaan nyt unohtaa.

Parma on pärjännyt viimeiset kaksi vuotta erittäin hyvin altavastaajan asemassa. Ottelun asetelma sopii siis kotijoukkueelle mainiosti. Tämän lisäksi Inter näyttää varsin haavoittuvalta, eivätkä milanolaiset ole alkukauden veroisessa iskussa.

Kotijoukkueelle tarjotaan todella kovia kertoimia, joihin on yksinkertaisesti pakko tarttua. Betsaamme Parma +0,5 in 2,43 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 48%. Voit myös pelata aasialaisen +1 -tasoituksen, jolloin saat rahasi takaisin vielä maalin tappiollakin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *