IFK Mariehamn (1x2)

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain futistarjonnasta poimitaan kaksi kotisuosikkia. Djurgården ja IFK Mariehamn vaikuttavat ennakkoon maistuvilta betseiltä!

Djurgården-Häcken (klo 16:00)

Kotijoukkue Djurgården kuuluu ehdottomasti Allsvenskanin kärkijoukkueisiin. Eläintarha jahtaa tällä kaudella europaikkoja, eikä edes mestaruus ole täysin joukkueen ulottumattomissa. Djurgårdenin rasitteena ei ole myöskään UEL-karsintaotteluita.

DIF on tällä hetkellä kelpo vireessä, sillä takana on jo kahdeksan tappiotonta ottelua. Viikko sitten joukkue haki rutiinivoiton 0-1 Kalmarin vieraana. Tätä ennen Djurgården pelasi erinomaisen ottelun Malmön isäntänä mutta jäi heikomman toisen jakson myötä vain 1-1 -tasapeliin.

Vierailija Häcken on yksi Djurgårdenin kilpailijoista Allsvenskanin kärkipaikoilla. BKH on vain kaksi pistettä Eläintarhaa perässä, joten jaossa on nyt arvokkaita pisteitä molemmille joukkueille.

Häckenin vire on myös varsin hyvällä tasolla. Takana on hallittu 0-1 voitto Sundsvallista sekä helppo kotivoitto Örebrosta 3-0. Viiden edellisen ottelun saldo on 3-1-1, joissa BKH on pitänyt nollat peräti neljä kertaa.

Vierailijoiden rasitteena ovat tällä viikolla alkavat UEL-karsinnat. Häcken matkustaa torstaina AZ Alkmaarin vieraaksi, ja toinen osa pelataan heti viikon päästä. Djurgården-ottelu jää siis ikävästi kahden tärkeän europelin väliin, mikä haittaa väkisinkin keskittymistä.

Ottelussa on vastakkain kaksi todella laadukasta joukkuetta, joiden puolustus on sarjan parhaimmistoa. Djurgården on arviomme mukaan aavistuksen vahvempi ryhmä juuri nyt, minkä lisäksi kotijoukkue saa edun Häckenin eurokiireistä.

in 2,20 kerroin kotivoitolle maistuu hyvin, sillä Djurgården voittaa arviomme mukaan noin 50 prosentin todennäköisyydellä.

IFK Mariehamn-HIFK (klo 17:00)

IFK Mariehamn aloitti kauden 2019 räväkästi voittamalla peräti kolme neljästä ensimmäisestä ottelusta. Saarelaiset etenivät myös Suomen Cupin finaaliin, jossa tuli kuitenkin takkiin Ilvekseltä. Cup-tappion myötä Maarianhaminan meno hyytyi myös Veikkausliigassa pahemman kerran.

Viime viikkoina on nähty jo huomattavasti parempaa menoa. IFKM taisteli viikko sitten arvokkaan tasapelin Kuopiosta ja pysäytti KuPS-hyökkäyksen 0-0 -tasapeliin. Tätä ennen joukkue murskasi KPV:n kotona maalein 3-0.

Maarianhamina ei ole hävinnyt neljään otteluun. Hyvä putki alkoi kesäkuun lopussa, jolloin IFKM nousi kotona 0-2 tappioasemasta 2-2 -tasapeliin Honkaa vastaan. Tämä on antanut selkeästi joukkueelle uutta itseluottamusta.

HIFK on pelannut odotuksiin nähden varsin kelvollisen kauden. Sarjanousija on välttänyt tappiot kiitettävällä tavalla ja näyttää säilyttävän myös sarjapaikkansa. Kuuden joukkoon HIFK:lla on tuskin asiaa tällä kaudella.

Stadilaiset ovat keränneet lähes kaikki pisteensä tämän kauden kotiotteluista. Kahdeksantoista pisteen saldosta vain vaivaiset kolme on napattu vieraspeleistä. Myös 9/11 tehdystä maalista on kotiotteluista. HIFK on pystynyt vieraissa lähinnä puolustamaan vähämaalisia tasapelejä.

IFK Mariehamn näyttä olevan tällä hetkellä selvästi stadilaisia vahvempi, vaikka joukkueet ovatkin sarjataulukossa varsin lähekkäin. Lisäksi etuna on HIFK:n todella heikot otteet reissupeleissä. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Helsingissä 1-1, ja IFK Mariehamn oli tuolloinkin parempi xG:n valossa.

in kärkikerroin 1,80 riittää hyvin peliin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *