KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 65-Kierros pelataan yhdellä varmalla, joka löytyy heti avauskohteesta. Shackhills Twister on tässä lähellä koko matkan johtoa. Pienessä, vain viiden hevosen lähdössä matkavauhti pysynee sen verran rauhallisena, että Shackhills Twister pystyy keulasta lopettamaan riittävän kovaa.

Toisen kohteen niukka ykkösmerkki on Santtu Raitalan ohjastama Karela Boko. Vermossa 7.7. Karela Boko oli hyvä kolmas ja tamma voittaa ihan pian jossain. Whodouthinkuare pääsee juoksuradalta heti lähelle kärkeä. Takamatkan Qvidja’s Overlord omaa kovan kapasiteetin, mutta tulee pitkältä tauolta. North Sunny on suorittanut hyvin kärjen tuntumaan viimeisissään.

Kolmannessa kohteessa suursuosikki Federal Hill varmistetaan pienen pussitusriskin takia. Federal Hill on silti kierroksen todennäköisin voittaja, mutta yli 70% ykkösradalta houkuttaa varmistamaan. Kaveriksi lapulle otetaan keulaan singahtava Callela Kickoff.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on Runaway Nina. Esa Holopaisen ohjastama tamma näytti Lappeessa suoraan tauolta hyvältä, kunnes laukkasi viimeiseen kurviin. Ravilla keulajuoksu on todennäköinen. Light Up otti kolme voittoa putkeen ennen Lahden epäonnistumista. Orin huumori taisi loppua 5. sisällä. What The Hell on ollut oikein hyvä viimeisissään ja kuuluu ulkoradaltakin ajoissa lapulle.

Viidennessä lähdössä Disain on pelattu yli 50% suosikiksi. Disain on ailahteleva hevonen joka on hyvänä päivänään täysin pitelemätön ja toisena päivänä ei tahdo saada mitään aikaiseksi. Vuaran Suvetar on todennäköinen keulahevonen. Aamos Hem lienee alussa nopein, mutta Henri Bollströmille kelvannee hyvä selkä eteen. Tutun Tiltu avaa myös hyvin ja pääsee lähelle kärkeä. Varoituksesta on saatu vihiä useasta suunnasta ja se kuuluu pikkuyllättäjänä ajoissa lapulle.

Kuudenen kohteen ykkösmerkki on keulasta huippuesityksiä tehnyt Ilos Sansibar. Keulajuoksu on nytkin tarjolla ja siitä Ilos Sansibarin ohittaminen ei ole helppoa. Redemption on ollut koko vuoden hyvä ja kuuluu kaikille lapuille. Takamatkan Hazelhen Hermes (1%!!!) ja Mr Golden Quick jyräävät luokallaan korkealle.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 1,6,9

Lähtö3: 1,3

Lähtö4: 4,7,9

Lähtö5: 4,5,6,7,8

Lähtö6: 3,6,11,12 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *