New York -1.5

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seattle Mariners-New York Yankees (23:10)

Seattle Mariners ja New York Yankees pelaavat kolmen ottelun sarjan viimeisen osan tänään päivällä (paikallista aikaa). Eilisessä iltaottelussa vierailijat New Yorkista olivat vahvempia lukemin 7-0 ja tähänkin otteluun Yankees lähtee selvänä suosikkina (noin 70% tämänhetkisillä kertoimilla). Yankeesillä on vankka 10 ottelun johto divisioonassaan ja vaikka kärkipaikka ei vielä ole varmistunut, voi vähintäänkin lievä hyvänolontunne hiipiä pelaajilla puseroon. Marinersilla ei ole loppukauden peleissä panosta, vaan ottelut pelataan pois yksi kerrallaan ja annetaan näytönpaikkoja pelaajille jotka eivät niitä saisi, mikäli joukkue taistelisi pudotuspelipaikasta.

Seattlen syötön aloittaa 23-vuotias Justus Sheffield, jolla on kokemusta vain viideen MLB ottelun verran. Sheffield vietti ennen tätä kautta kolme vuotta Yankeesin organisaatiossa, joten heillä on varmasti hänestä hyvät tiedot. Sheffieldin kausi on pääosin mennyt farmissa jossa menestys ylemmällä tasolla (AAA) on ollut heikkoa. Ongelmia on varsinkin on ollut homerunien osalta, joita hän on antanut aivan liikaa. Tämä sopii Yankeesin tulivoimaiselle lineupille hyvin.

Yankeesin syötön aloittaa James Paxton jonka kausi on ollut hieman odotettua heikompi. Hänen voidaan kuitenkin odottaa suoriutuvan Marinersia vastaan vähintäänkin kohtalaisesti, minkä pitäisi riittää, mikäli Sheffieldin alavireisyys jatkuu.

Pelataan New York -1.5 ilta kertoimella 1,72 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *