Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun Äimäraution rivi pelataan kahdella varmalla, vaikka varmaehdokkaita olisi nyt yllinkyllin. Neljännen kohteen Siirin Valtsu ei ole kohdannut vielä parempaansa. Kaikki 11 starttiaan voittanut huippulahjakkuus on tässä oikein sopivan näköisessä sakissa ja lähtöpaikka mitä parhain. On vaikea nähdä Siirin Valtsun häviävän tätä mitenkään. Toinen varma on päätöskohteen American Hero. Kanuunakunnossa kilpaileva Pekka Korven ruuna kiihdyttää jälleen keulaan, mistä on ottanut kolme tolppaa putkeen. Mikäli varmistella haluaa, kannattaa Roberto Diver ruksia ajoissa lapulle. Roberto Diver nappaa ensimmäiset keulat ja saa nappireissun suosikin selässä.

Avauskohde meni hiukan uusiksi, kun Lake’s Action jäi pois. Pikamatkalla Oulun pyöreällä radalla keulapaikka on usein valttia, joten ykkösmerkiksi poimitaan tuulennopea Armani Press. Keulaan ja kukat, lienee Ville Pohjolan taktiikka mailispesialistin rattailla. Ensimmäinen varmistus merkki on eleettömällä voitolla suomessa aloittanut Global Venture. M.T. Master Don olisi keulasta vahvoilla, mutta 6-radalta se ei yllätä Armani Pressiä. Otetaan silti mukaan lapulle. Kiihdytys voi kuitenkin venyä ja siksi lapulle mukaan Ithinkiama Genius ja takaakin korkealle kiertävä Troopers.

Kakkoskohteessa voitosta voittoon marssinut super-ori Parvelan Retu saa viimein vastaansa maan parhaat. Niin jäätä Retu on ollut että, otetaan varmistukseksi vain ravikuningas Evartti. Näiden kahden ensikohtaaminen on erittäin mielenkiintoista nähdä.

Kolmannen kohteen voittaja tulee takaa. Lady Luck on ykkösmerkki. Tämän vuoden 5 startista 4 tolppaa ja yksi kakkonen kertoo tammasta kaiken olennaisen.16 valjakon tammalähtö on kuitenkin aina arvaamaton ja varmistuksia kaivataan. Kitzune G.G. kehittää aina räväkän kirin ja nyt juoksulangalta se voi päästä piankin lähelle kärkeä. Jasmine Zon on hevonen joka tulee aina rehdisti maaliin saakka. BWT Devil on kyvykäs menijä, mutta tyytyy usein sijoittumaan. Mukaan vielä La Cerise, joka on neljään viimeiseen ollut kärjen tuntumassa, mutta nyt täysin unohdettu 4%.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on viimeksi hyvin keulasta muille vastaillut Unique Sunrise. Antti Teivainen yrittää nytkin alussa keulaan, mutta hevonen tulee kyllä myös selkäjuoksulla. Goddess Go yrittää pitää ykköseltä kynsin hampain kiinni keulapaikasta. Time Match sijoittuu jatkuvasti hyvin, vaikka voitot ovatkin kiertäneet. Mukaan vielä viime Oulun kisansa voittanut Nineeleven huippupaikalta.

Kuudennen kohteen rastaaminen aloitetaan Run For Royaltysta. Pekka Korpi yrittää kiihdytyksessä keulaan ja olisi siitä lähellä. Grainfield Aiden kuuluu suomen lähdöissä aina ajoissa lapulle. 8 voittoa tänä vuonna juossut ruuna ei kaihda kuolemanpaikkaakaan. Vanha herra T.Rex on äitynyt huippuiskuun vielä vanhoilla päivillään ja kuuluu peleihin. Mukaan vielä nappireissun saava, tauluaan vaarallisempi Cameron Evo.

Lähtö1: 2,3,6,7,11

Lähtö2: 2,4

Lähtö3: 9,11,12,13,14

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,2,3,4

Lähtö6 1,3,4,5

Lähtö7: 6 Vihjerivin hinta: 40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *