KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 28.9

Nokian KrP-Happee

Raholassa mitellään tänään varsin mielenkiintoinen ottelu, kun viime kauden välieräpari kohtaa toisensa Nokian KrP:n isännöidessä Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin klo 18.30!

Nokian KrP:n nihkeä alkukausi sai jatkoa, kun Tps vihjeemme mukaisesti laittoi näätälaumalla jauhot suuhun vieden täydet kolme pistettä 4-5 lukemin. Jarmo Härmä oli selkeästi saanut joukkueen peliä kuntoon ja viitteitä paremmasta huomisesta todellakin oli. Tepsi otteluun hyökkääjäksi nostettu Morics Krumins latoi pallon kaksi kertaa verkon perukoille ollen kotijoukkueen tehokkain. Maalilla heikosti esiintynyt Arvid Vonk sai tehdä tilaa Antti Kortetmaalle, joka aloittanee maalilla tänäänkin. Kotijoukkueella ei suuria poissaoloja ole.

Viime kauden finalisti Happee on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton ja viimeksi se taipui EräViikingeille vasta rangaistuslaukauskilpailussa. Itse pelissä jyväskyläläiset olivat edellä, hukaten jopa kaksi rankkariakin ja täysi pistepotti kariutui ainoastaan Petri Kaukon aivopieruun ottamalla 5+20min käytösrangaistuksen kymmenen minuttia ennen loppua. Happeen ykkösviisikko oli jälleen tehokas vastaten joukkueen jokaisesta maalista Peter Kotilaisen napatessa neljä (2+2) tehopaunaa. Maalilla Miro Tuomala venyi paikkapaikoin huipputorjuntoihin ja jatkanee myös tänään torjuntavastuussa. Happeella ei suuria poissaoloja illan otteluun ole.

Vieraiden kertoimet ovat jostain syystä asetettu yllättävän korkeiksi, sillä arvioissamme peli on hyvin lähellä kolikonheittoa, joskin KrP kotietunsa turvin hienoinen suosikki otteluun onkin. Joukkueiden kohtaamiset ovat aina olleet hyvin vauhdikkaita eikä maalintekokilpailukaan mikään jättiyllätys tänään olisi. Happee sytyttää varmasti vastustajana ja KrP:llä onkin oiva sauma saada ”näätärokki” tänään soimaan, toisaalta Happee on loistava joukkue iskemään vastaan ja varmasti iso haaste tänään kotijoukkueelle.

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 28.9

Nokian KrP-Happee

Happee +0,5 @1,72 panos 6/10

yli 11,5 maalia @1,71 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!