KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 28.9

Oilers-Lasb

Illan toinen salibandyliigan kamppailu käydään Espoossa kun Lasb vierailee Oilersin kotiluolassa. Ottelu käyntiin Tapiolan Urheiluhallissa klo 18.30.

Oilers niputti avauskierroksella OLS:an, mutta joutui viime viikolla nöyrtymään kotiavauksessaan EräViikingeille selvin 3-7 lukemin. Kaksi erää maaleja taottiin tasatahtiin, mutta kolmannessa erässä ErVi löi vilkun ohi ja karkasi 8 minuutissa kolmen maalin karkumatkalle. Paljon spekulointia herätti Oilersin hylätty maali (?) 3-5 tilanteessa. Justus Kainulainen on maalannut kahdessa ottelussa neljä kertaa ollen joukkueen pörssikärki yhdessä Markus Markkolan (1+3) kanssa. Maalilla Joonas Kaltiainen on pelannut molemmat aiemmat ottelut ja aloittaa tänäänkin veräjänvartijana.

Lasb saalisti avausvoittonsa viime viikolla kaataessaan Karhut vieraskaukalossa värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 6-7. Teemu Variksen suojatit johtivat ottelua ensimmäisen kerran vasta ajassa 58:30 kun Rasmus Kainulainen tykitti kaksi maalia 45 sekunnin sisään. Koko ykkösviisikko oli jälleen hyvällä pelipäällä Tuure Ailion ja Joonatan Surakan saalistaessa Kainulaisen vierellä tehot 1+2. Muu joukkue on ollut enemmän tai vähemmän unten mailla ja etenkin kakkosviisikon Perttu Koljosen sekä Roope Kainulaisen täytyy nostaa tasoaan. Maalilla Kaapo Kettunen saa puhtaat paperit ja jatkaa oletettavasti tänäänkin tolppien välissä.

Ottelun suurin mielenkiinto kohdistuu Kainulaisten veljesten kohtaamiseen kun vielä viime kaudella oranssipaidassa esiintynyt Justus on nyt vastustajan puolella. Ottelussa Oilers on ansaitusti suosiskki, mutta aivan kertoimien mukainen joukkueiden tasoero ei kuitenkaan ole. Lasb saa jalkeille erittäin iskukykyiset kaksi kenttää, mikäli Koljonen etunenässä palaa omalle tasolleen. Karhuja vastaan lahtelaiset olivat todella huolimattomia pallon kanssa eikä tänään moiseen virhemäärään ole todellakaan varaa tai ottelu on paketissa jo hyvissä ajoin. Allekirjoittanut ei myöskään pidä Oilers-puolustusta kovinkaan varmana ja jo ErVi peleissä ongelmia oli havaittavissa. Emme millään jaksa uskoa Oilersin teurastukseen, joten napataan vieraita tasoituksella lapulle. Myös overeissa on pientä valueta, joskin suurimmat panokset kannattaa tässä säästää toisaalle.

 

Pelivalinnat

Salibandyliiga 28.9

Oilers-Lasb

yli 11,5 maalia @1,96 panos 3/10

Lasb +2,5 @1,97 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!