Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Viidennen kohteen El Indeed teki aivan hirmuisen esityksen Seinäjoella 17.9. Siellä tamma lähti kiriin täysin toivottomista asemista 5-ulkoa, ehtien kakkoseksi. Lisäksi kirinsä alussa, kolmannella radalla, sen edellä juokseva tuli niin sanotusti syliin ja tamma menetti paljon metrejä, ennen kuin joutui nostamaan neljännelle radalle. Samanlaisena El Indeed jyrää tässä vastustamattomasti voittoon. Toinen varma on päätöskohteen Ken’s Carlos. Se oli Vermossa 3.9. huippuhyvä johtavan takaa. Se hävisi, kiritiloja saamatta, vain kovalle Road To Hill:lle. Nopeana avaajana se päässee tässä keulaan ja on lähellä johtaa kilpailun jokaista metriä.

Avauskohteessa on mukana vain viisi valjakkoa. Otetaan neljä kupongille, kun Raskolnikov Frido:lle jää kovassa porukassa statistin rooli. Skyfall Shine on ykkösradalta todennäköinen keulahevonen. Keulasta sillä on ihan hyvät mahdollisuudet voittoon asti. Kurri Jari Boko on näyttänyt olevansa kova peli Suomen lähdöissä, eikä sen viime esitystä Ruotsin puolellakaan voi moittia, kun se tuli kovassa porukassa neljäntenä maaliin. Run For Royalty on voittanut tällä kaudella jo lähes kaiken mahdollisen ja kerännyt valtavan summan rahaa. Grainfield Aiden oli Vermossa hyvä kakkonen, mutta Teivossa jäi jotain puuttumaan. Huippukunto kuitenkin lähestyy ja hyvänä päivänään ”panssarivaunu” voittaa näitä lähtöjä kuolemanpaikaltakin.

Toinen lähtö on matalan sarjan kylmäveristen lähtö joka lyödään ison potin toivossa läpi. Esimerkiksi Nevan Lupaus kerää peräti 15% peliä, vaikka Jokimaalla se ei tainnut ottaa montaakaan askelta oikeaa ravia. Siirin Santtu ja Soman Sirius ovat niukkoja ykkösrankkauksia, mutta vihjeriville rastitaan kaikki valjakot ja toivotaan yllätystä.

Kolmanteen kohteeseen revitetään siihenkin kuusi merkkiä. Haley ja Mico Mick arvottiin hiukan ulos, mutta hevosena ne ovat lähdön parhaimmistoa. Peak Lightning kuuluu ykkösradalta ajoissa peleihin. Business School ei ole pysynyt ravilla pitkiin aikoihin, mutta on ihan kyvykkään hevosen maineessa. Jättiylläreinä mukaan Piece Of Precious (1%) ja Raskolnikov (1%).

Neljäs lähtö pelataan kahdella kovalla. Suven Sametti on aivan karmeassa kunnossa ja marssinut voitosta voittoon tätä kovemmissakin tehtävissä. Ciiran Tähti pystyy ravatessaan haastamaan, mutta viimeksikin sen saumat menivät alun laukkaan, jonka myötä se jäi liian kauas kärjestä. Tämä kaksikko jyrää luokallaan voittomatsiin.

Lähtö1: 1,2,3,4

Lähtö2: 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11,12

Lähtö3: 1,6,7,8,9,10

Lähtö4: 7,8,

Lähtö5: 9

Lähtö6: 1 Vihjerivin hinta: 52,80e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *