Pelivihje,ravittoto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lappeenrannan Toto-75 kierros pelataan hieman tylsästi kolmella suosikki varmalla. Chief Orlando ja Lumi-Oosa voittanevat ilman haavereita. Myös kolmas varma, Välähdys, voittaa mikäli vain lähtee ravia matkaan. Välähdyksellä on laukkariski, varsinkin lähdössä, mutta Vermon startti elokuun lopussa lupaili jo parempaa.

Ensimmäiseen lähtöön revitetään 6 merkkiä kymmenen hevosen lähtöön. Varsinkin Baby Beyonce (17%) ja Cacshot (13%) ovat maistuvia merkkejä.

Kolmas lähtö revitetään niinikään. Pitkään epäonnesta kärsinyt May Rose ansaitsisi jo onnistumisen. Tykkimerkkeinä kärjen tuntumassa juokseva Crystal Cool (3%) ja tauluaan parempi Ain’t She Sweet (3%).

Viides kohde on Villimiehen Tammakilpa, jossa tikulla on 52 000e palkinto voittajalle. Vain 6% pelattuna BWT Divine kuuluu joka lapulle. Olli koivusen ajokki on valmiiksi kakkosradalla, eikä näin tarvitse osallistua välttämättä tuliseen kiihdytykseen. Kaikki paukut jäävät maalisuoralle. Bosses Lady kisasta voi tulla vähän vaikea kasi-radalta, mutta kunto on rautaa. Peanuts päässee komanteen-neljänteen pariin ulos, mistä on kirivaiheessa vaarallinen. Kivarin Raindance puolustanee keulat ja jos ei kiihdytys maksa liikaa, voi vetää pitkään.

Viimeiseen lähtöön pelataan kolme kovaa suosikkia ja täysin unohdettu Waru(2%). Waru pääsee takamatkan ykkösradalta nopeana lähtijänä hyvin matkaan ja kelaa paalun hevoset kiinni jo ensimmäiseen kurviin. Warulla on siis aivan kaikki mahdollisuudet yllättää pelikansa.

Vihjerivi:

Lähtö1: 1,2,3,4,5,7

Lähtö2: 2

Lähtö3: 1,4,5,6,7,8,13

Lähtö4: 3

Lähtö5: 1,2,4,8,9

Lähtö6: 2

Lähtö7: 6,7,13,14. Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *