KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Ligassa on ollut kiireinen viikko, sillä sarjassa oli täysi kierros tiistain ja torstain välisenä aikana. Kauden 7. sarjakierros starttaa jo perjantaina, ja odotettavissa on tiukka kamppailu Rayon ja Espanyolin välillä.

Kotijoukkue Rayo Vallecano on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Kyseessä on Madridin esikaupunkialueelta tuleva joukkue, joka on totuttu näkemään ylimmällä sarjatasolla myös aiempina vuosina.

Rayo nousi La Ligaan räväkällä ja hyökkäävällä pelityylillä. Joukkue on kokeillut samaa myös La Ligassa, mutta heikoin tuloksin. Kausi alkoi rumalla 1-5 kotitappiolla Sevillaa vastaan, ja viikko sitten tuli turpaan Alavesilta 1-4. Tässä matsissa Rayo sai punaisen kortin jo reilun puolen tunnin jälkeen, mikä sekoitti peliä.

Vierasjoukkue Espanyol on täysi vastakohta tällaiselle hulinalle. Joukkue nappasi kesän aikana penkin päähän Huescan La Ligaan nostaneen Rubin, ja mies on saanut tulosta aikaan myös korkeimmalla sarjatasolla. Barcelonan kaupungin kakkosjoukkue on ollut Villarrealin ja Atletico Madridin ohella sarjan parhaiten puolustava ryhmä.

Espanyolin verkkoon on tehty kuudessa pelissä vain neljä maalia. Tämä on komea saavutus huomioiden sen, että joukkue on pelannut myös vieraissa Real Madridia vastaan.

Ottelussa ovat vastakkain ajoittain pahasti repeilevä Rayo sekä yksi liigan tiiviimmistä joukkueista, Espanyol. Maaliodotus kääntyy tällaisessa ottelussa hyvin matalaksi, johtuen Espanyolin pelityylistä. Vierasjoukkueen nollapeli on erittäin lähellä, ja ottelu tuskin repeää aiempien Rayon kotimatsien tavoin.

Espanyol pitää pakan tiiviinä alusta loppuun, ja tällaisessa matsissa jäädään alle 2,5 maalin yli kuusi kertaa kymmenestä. Kun tarjoilee betsille 1,85 kerrointa, niin valinta on helppo. Uskotaan Espanyol-puolustuksen pitävän myös sarjanousijan vieraana! Viisi kuudesta Espanyolin ottelusta on päättynyt tällä kaudella alle 2,5 maaliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!