yli 11,5 maalia

KERROIN

1.90
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain ehdoton huippuottelu nähdään, kun viime kevään välieräpari Falun-Mullsjö kohtaa toisensa ensinmainitun kotiareenalla.

Falun-Mullsjö (klo 17.00)

Falun kävi viime kaudella jälleen finaalissa vain todetakseen ikuisen kilpaveljensä Storvretan paremmaksi. Tulevaan kauteen joukkue muuttui hieman ja uudet hankinnat kielivät selvästä tulevaisuuteen satsauksesta sillä etunenässä Emil Ruud lukeutuu aivan maan suurimpiin juniorilupauksiin. Pitkään tulosta tehneet Galante-Carlström sekä Enström alkavat pian olla parhaat päivänsä nähneet ja esimerkiksi Rasmus Enström on täksi kaudeksi siirretty hyökkääjän tontilta puolustajaksi. Avausottelun finaaliuusinnassa Falun taipui Storvretalle jatkoajan jälkeen luvuin 4-3, vaikka kenttätapahtumien valossa pistekin Uppsalasta oli todellinen saavutus. Maalinsuulla Johan Rehn oli totutun varma ja kaiken järjen mukaan mies saa starttivuoron myös kotiavaukseen.

Mullsjö oli pelikupongillamme myös alkuviikosta ja lunastamaan pääsimme kun Sirius kaatui kotikentällä hurmoksellisesti 11-3. Aivan näin suuri tasoero ei kuitenkaan ollut ja MAIS painoi paikoistaan maaleja uskomattoman kovalla prosentilla. Jan Zaugg tiedettiin erinomaiseksi hankinnaksi ja sveitsin maajoukkuetykki paukutti uransa ensimmäiseen SSL-matsiin hurjat 4+0 tehot. Mullsjö koki kesän aikana jälleen suuria muutoksia kokoonpanossa, mutta valmennuksessa on selkeästi tehty harjoituskaudella oikeita asioita eikä peli näyttänyt ollenkaan samanlaiselta sekamelskalta mitä se vuosi taaksepäin todellakin oli. Mullsjö sai pidettyä Siriuksen hyökkäyksen yllättävänkin hyvin kurissa mutta luonnollisesti Falun tarjoaa tällä saralla aivan uudenlaisen haasteen. Maalivahtikaksikon ylle voidaan heittää pieniä kysmysmerkkejä ja luultavammin tämä ottelu kertoo enemmän kaksikon Lööf-Larsson todellisesta tasosta.

Falun lähtee otteluun ansaitusti selvänä ennakkosuosikkina eikä Mullsjö juuri ole vieraskaukalossa Falunia vastaan juhlinut. Kotijoukkueen tasoituksista löytyy pientä etua, mutta parhaimmat pelit sijaitsevat selvästi suurissa maalimäärissä. Falun on jo monen vuoden ajan ollut sarjan runsasmaalisin joukkue ja etenkin ”Rosa Havet:in” edessä se ei juuri ole kaasujalkaa himmannut. Mullsjön aseet löytyvät niin ikään hyökkäyspäästä ja kyllä MAIS tulee tässäkin ottelussa verkkoa heiluttamaan. Vieraiden puolustus oli suurennuslasin alla jo avausottelussa, jossa se myös toimi yllättävänkin hyvin. Nyt tasokas mutta erittäin kapea pakkikalusto joutuu oikeasti kunnon testiin ja viime vuosina Falun on kotikentällään latonut palloa Mullsjön verkkoon noin 8 maalin ottelukeskiarvolla. Me näemme ottelun selkeästi markkinaa maalirikkaampana ja 11,5 maalin raja paukkuu arvioisamme noin 60 kertaa sadasta joten n tykkikerroin kuuluu ehdottomasti peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *