Crystal Palace 1X2

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa käynnistyy sarjan seitsemäs ottelukierros. Ykkösjoukkue Liverpoolin saldo on toistaiseksi tahraton, mutta jatkuuko putki Sheffield Unitedin vieraana? Pelikohde löytyy myös Norwichin ottelusta.

Sheffield United-Liverpool (klo 14:30)

Kotijoukkue Sheffield United rankattiin ennen kauden alkua varsin yksimielisesti sarjajumboksi. Blades on noussut League 1 -tasolta Valioliigaan vain kolmessa vuodessa, joten harva uskoi teräskaupungin seuran mahdollisuuksiin.

United on kuitenkin todistanut epäilijät vääräksi alkumetreiltä lähtien. Joukkueen puolustus on pitänyt hämmästyttävän hyvin, sillä päästettyjä maaleja on kertynyt vain kuusi kappaletta. Ainoastaan Liverpool ja Leicester ovat päästäneet maalin vähemmän.

Tappiot ovat tulleet kotiotteluissa Leicesteriä ja Southamptonia vastaan. Blades oli myös näissä peleissä vähintään pisteen arvoinen, joten saldo voisi olla paremmalla tuurilla myös pari pinnaa korkeampi.

Lauantain vastustaja Liverpool on pelannut niin ikään erinomaisen alkukauden. Kloppin miehistö johtaa sarjaa puhtaalla pelillä, eikä Liverpool kompuroinut edes viime viikon vaikeassa vieraspelissä Chelseaa vastaan.

Ainoa tahra on viikon takainen vierastappio Napolille Mestarien liigassa, mutta tuo voidaan pistää enemmänkin huono tuurin ja tuomaroinnin piikkiin. Toistaiseksi on vaikea nähdä Liverpoolin pudottavan pisteitä ennakkoon helpoissa otteluissa.

Molemmilla joukkueilla on loukkaantumismurheita hyökkäyspäässä. Unitedin vakiomiehet Billy Sharp ja David McGoldrick ovat todennäköisesti kumpikin sivussa. Poolin kärjestä puuttuu puolestaan mahdollisesti Mane sekä korvaajista Origi ja Shaqiri.

Yllättävää kyllä, Liverpool on ollut toistaiseksi jopa hieman aliarvostettu joukkue vedonlyöntimarkkinoilla. Poolin ei uskottu pystyvän viime kauden pistesaldoon, mutta toistaiseksi Klopp on todistanut miestensä kanssa nämä arviot vääräksi.

Olemme viime viikon tavoin Liverpoolin kelkassa. Tämä joukkue ei pahemmin arastele edes vieraskentällä, ja johtoon päästessään todennäköisyys lisämaaleille usein vain kasvaa. Nappaamme kupongille Bethardilta Liverpool -1,5 tasoitusvedon 56% arviolla. Ilmaa on siis mukavasti, kun tarjolla on peräti 2,10 kerroin.

Crystal Palace-Norwich (klo 17:00)

Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace aloitti kauden todella vaisusti. Joukkue oli hyvin saamaton pari ensimmäistä ottelua, mihin oli osasyynä ykköstähti Zahan ympärillä vellonut siirtokohu. ”Hodari” sai kuitenkin pidettyä Zahan joukkueessaan – ainakin tammikuuhun saakka.

Palacen kurssi alkoi kääntyä kolmannella kierroksella, jolloin joukkue nappasi komean voiton Manchester Unitedista. Seuraavaksi kaatui myös Aston Villa, jonka jälkeen Palace kävi häviämässä Tottenhamille vieraissa.

Viikko sitten Eagles oli kiinni kolmessa pisteessä Wolvesin isäntänä, mutta menetti voiton yliajalla oman puolustajan virheeseen.

Norwich taipui viikko sitten Burnleyn vieraana maalein 2-0, joten pelivihjeemme osui tuossa ottelussa täsmälleen oikein. Canaries oli Burnleyn pihdeissä alusta asti, eikä Teemu Pukki saanut pahemmin ottelussa tarjontaa.

Norwich on yllättänyt kaikki tämän kauden hienoilla kotiotteluillaan. Vieraissa joukkue on hävinnyt kaikki kolme peliään maalierolla 1-8 ja vieläpä täysin ansaitusti.

Vierasjoukkueen riesana ovat lisäksi valtavat poissaolot, jotka eivät hellitä myöskään lauantain Lontoon vierailulle. Sivussa on yhä yhdeksän käyttökelpoista pelimiestä.

Crystal Palace on yksi Valioliigan joukkueista, jota vedonlyöntimarkkina aliarvostaa jatkuvasti. Hodgsonin ryhmä on kerännyt 20 matsin eli reilun puolen kauden otannalla kolmanneksi eniten pisteitä, eli ainoastaan Cityn ja Liverpoolin saldo on parempi.

Tasoeroa on Norwichiin reilusti, minkä lisäksi vierasjoukkueen aktiivinen pelitapa sopii Palacelle mainiosti. Hodarin ryhmä voi antaa hallinnan pois ja tyytyä vastaiskupelaamiseen, mikä sopii sille paremmin.

in 2,00 kelpaa hienosti peleihin, sillä arviomme on kotivoitolle noin 57 prosenttia. Tarjolla on reipas value, ja Palacea kannattaa hyödyntää varmana myös Vakio 1 -kupongilla!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *