SuomiVegas EM-kisat

Euro 2016 on alkanut – oletko valmis?

Aloita kesän juhlistaminen jo nyt, sillä jalkapallon EM-kisat ovat käynnistyneet! Euroopan tavoitelluimmasta tittelistä taistelee 24 joukkuetta, joista jokainen on hionut taitonsa ja strategiansa loppuun asti. Vaikka Suomi ei itse näissä kisoissa pelaakaan, se ei todellakaan tarkoita sitä, ettekö SuomiVegas voisi tehdä näistä otteluista jännittäviä myös suomalaisille pelaajille! Jokainen kisoissa pelaava maa on nimittäin saanut ikioman slottinsa, joihin kampanja-aikana on tarjolla Ilmaiskierroksia; Excalibur edustaa Zlatanin kivenkovia taitoja ja Ruotsia, Jack and the Beanstalk Englantia, ja moottoriteiden normeja rikkovan Saksan slotti on tietysti Drive: Multiplier Mayhem. Tarkista kaikkien maiden omat pelit SuomiVegasin sivuilta löytyvästä listasta!

Isoa iloa normaaliin arkeen

Ovatko arkipäivät yhtä rutiinia? Katkaistaan rutiini arjen Ilmaiskierroksilla koko EM-kisojen ajan! Seuraa vain jännittäviä otteluita, joiden voittomaat ratkaisevat sen slotin, jossa nämä kierrokset ovat pelattavissa.
  • Saa 15 Ilmaiskierrosta – Talleta 20€
  • Saa 50 Ilmaiskierrosta – Talleta 50€
  • Saa 100 Ilmaiskierrosta – Talleta 100€

Huom! Ilmaiskierrokset annetaan ilman kierrätysehtoja talletuksen jälkeisenä päivänä klo 13:00. Tarjouksen voi lunastaa yhden kerran päivässä. Ilmaiskierrokset annetaan valikoituun peliin alla olevan maalistan ja päivän otteluiden mukaisesti

Lauantain tupla

  • Saa 15 Ilmaiskierrosta ja 50% Bonus – Talleta 20€
  • Saa 50 Ilmaiskierrosta ja 50% Bonus – Talleta 50€
  • Saa 100 Ilmaiskierrosta ja 50% Bonus – Talleta 100€

Huom! Ilmaiskierrokset annetaan ilman kierrätysehtoja talletuksen jälkeisenä päivänä klo 13:00. Tarjouksen voi lunastaa yhden kerran päivässä. Ilmaiskierrokset annetaan valikoituun peliin alla olevan maalistan ja päivän otteluiden mukaisesti. Bonus aktivoituu heti sen lunastamiseksi oikeuttavan talletuksen jälkeen. Bonusta voi saada korkeintaan 100€, ja sen kierrätysvaatimus on 40.

Sunnuntaispessu!

Sunnuntai, tuo viikonpäivistä ehdottomasti paras! On aika rentoutua ja nauttia kaikesta siitä, mitä tämä päivä tuo tullessaan – eli ainakin näistä lukemattomista Ilmaiskierroksista! Tee talletus alla olevien tietojen mukaisesti, ja lunasta kierroksia itsellesi jopa kymmenen kertaa tämän päivän aikana.

  • Saa 15 Ilmaiskierrosta heti – Talleta 20€
  • Saat 50 Ilmaiskierrosta heti – Talleta 50€
  • Saat 100 Ilmaiskierrosta heti – Talleta 100€

Huom! Ilmaiskierrokset annetaan ilman kierrätysvaatimuksia heti, kun tarjouksen lunastamiseksi oikeuttava talletus on tapahtunut. Tarjouksen voi lunastaa 10 kertaa per päivä. Ilmaiskierrokset annetaan valikoituun peliin alla olevan maalistan ja päivän otteluiden mukaisesti.

 

AVAA SUOMIVEGAS TILI TÄSTÄ JA LUNASTA KISA EDUT NYT

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *