Torino

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viikonlopun betsit aloitetaan tuttuun tapaan perjantaina. Tällä kertaa hyppäämme kahden kotijoukkueen kelkkaan, joilta odotamme hyvää suoritusta vahvempaa vierailijaa vastaan.

Championship: Reading-Bournemouth (klo 21:45)

Kotijoukkue Reading jatkoi sunnuntaina tappiotonta putkeaan. Royals ei pelannut FA Cupissa, mutta joukkue kohtasi Prestonin vieraissa Championshipin rästimatsissa. Tasainen ja vähän tilanteita tarjonnut vääntö päättyi ansaitusti 0-0.

Kyseessä oli viides tappioton ottelu peräkkäin, joista kolmessa Reading on pitänyt myös maalinsa puhtaana. Vaikka joukkueen meno on hieman hyytynyt hurjasta alkukaudesta, niin Reading on edelleen loistavilla sijoilla sarjanousua ajatellen.

Vierailija Bournemouthin tilanne on päin vastainen. FA Cupista saatiin sentään pientä posia, kun Bournemouth kaatoi alasarjajoukkue Crawleyn 2-1 tiistaina. Edellisessä Championshipin ottelussa joukkue hävisi kuitenkin Derbylle heikon esityksen jälkeen 0-1.

Bournemouthin vauhti on hyytynyt täysin Championshipissa hyvän alkukauden jälkeen. Saldona on kaksi 0-1-tappiota peräkkäin ja vain yksi voitto kuudesta matsista. Maaleja Bournemouth on tehnyt tämän putken aikana vaivaiset kolme kappaletta.

Vaikka Bournemouth on paperilla huomattavasti kovempi joukkue, ei pelivoimassa ole tällä hetkellä suurta eroa. Bournemouth ei saa nimimiehistään tehoja irti. Reading esiintyy hyvin, ja joukkueen pitävä puolustus on vaikea Bournemouthin murtaa.

Vierailla on myös ylimääräistä rasitusta tiistain cup-ottelun vuoksi. Betsataan Readingin voittoa n 3,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 35 %. Emme näe Readingia altavastaajana ottelussa.

 

Torino-Fiorentina (klo 21:45)

Kotijoukkue Torinon riveissä puhaltavat uudet tuulet. ”Juventuksen pikkuveljestä” tuli äskettäin viimeisin päävalmentajaa vaihtanut joukkue. Marco Giampaolon korvasi Davide Nicola, joka sai avauspelistään 2-2-vieraspisteen Beneventoa vastaan. Torino myös nousi komeasti 2-0-tappioasemasta ko. matsissa.

Torinon kurssi oli kääntynyt jo parempaan ennen päävalmentajan vaihtoa. Joukkue on hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan vain sarjakärki Milanin vieraana 0-2. Ongelmana ovat kuitenkin lukuisat tasapelit. Hyökkäystehoja tarvitaan lisää, jotta joukkue kääntää tiukat matsit voitoiksi.

Vierailija Fiorentina matkustaa Torinoon voitto taskussaan. Viola kohtasi lauantaina heikon Crotonen ja voitti matsin kotikentällä 2-1. Nopean 2-0-johdon jälkeen Fiorentinan meno kuitenkin hyytyi, ja ottelu meni lopulta turhan tiukalle.

Fiorentinan kausi on ollut odotuksiin nähden selkeä pettymys. Vieraspelit ovat olleet todella heikkoja, mistä osoituksena 0-6-selkäsauna Napolia vastaan edellisestä reissumatsista. Vain yksi voitto yhdeksästä pelistä maalierolla 9-21. Kotona kulkee sen verran hyvin, että putoamisuhkaa joukkueella tuskin on.

Torino on mielestämme selvästi vahvempi ryhmä, mitä sarjataulukko osoittaa. Uusi päävalmentaja Davide Nicola sai myös positiivisen startin. Pistetili aukesi komealla nousulla, ja Torino sai myös pari maalia aikaan. Nyt on hyvä lähteä Fiorentinan kaatoon, joka on ollut surkea matkoillaan.

Me näemme Torinon markkinoita suurempana suosikkina, vaikka kotietu onkin tällä kaudella varsin pieni tyhjistä katsomoista johtuen. Pelataan kotivoittoa ille 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *