JYP-KooKoo O5.5

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. Iskemme tällä kertaa kahteen otteluun, joissa pelivalintamme ovat totals-betsejä.

JYP-KooKoo (klo 18:30)

Kotijoukkue JYPin kausi on ollut aikamoista vuoristorataa. Nihkeän alun jälkeen JYP pääsi loka-marraskuussa hirmuiseen voittoputkeen ja näytti pitkään yhdeltä Liigan parhaista joukkueista. Vuoden vaihde on kuitenkin tuonut mukanaan todella rajun alamäen.

JYP hävisi edellisellä kierroksella Ässien vieraana 6-4. Kyseessä oli jo, uskomatonta kyllä, seitsemäs peräkkäinen tappio-ottelu. Ottelu ratkesi taas kerran oman pään sekoiluihin, mikä on ollut JYPin ehdottomasti suurin ongelmakohta viime otteluissa.

KooKoo palasi puolestaan voittojen tielle kaatamalla HPK:n puhtaasti 2-0. Tätä ennen joukkue kärsi yllätystappion Ässille kotonaan, mutta tuossakin pelissä xG-lukemat osoittivat noin 4-2 voittoa KooKoon hyväksi.

Kouvolalaisten peli kulkee tällä hetkellä jopa paremmin vieraissa kuin kotonaan. KooKoo onkin voittanut peräti seitsemän reissupeliä putkeen, joista kuusi edellistä varsinaisella peliajalla. Edellinen vierastappio on yli kuuden viikon takaa Tapparan vieraana.

Erinomaisesti roolitettu ja erittäin vahva KooKoo on todella vaikea vastus puolustuspäässä sekoilevalle JYPille. Odotamme jälleen verkkojen venyvän jyväskyläläisten päädyssä. Betsit siis overille, koska KooKoon kertoimet eivät ole pelikelpoisia.

Pelaamme yli 5,5 maalia in 2,23 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 51%.

HIFK-Sport (klo 18:30)

Kauden 2019/2020 runkosarja tulee olemaan pettymys HIFK:n osalta, se on ollut selvää jo pitkään. Vaikka stadilaiset ovatkin parantaneet alkukauden maalintekotarkkuuttaan, ei joukkue ole päässyt missään vaiheessa oikein parhaalle tasolleen.

Viime aikoina IFK:n menoa on hidastanut Teemu Turusen poissaolo. Liigan parhaan hyökkääjän loukkaantuminen oli kuun alussa valtava menetys, vaikka joukkueen materiaali onkin tällä osastolla sarjan laajimpia.

Joukkueen esitykset ovat olleet etenkin Turusen poissaolon jälkeen nihkeitä. Jukurit kaatui toki 5-1, mutta tuossakin matsissa HIFK pelasi hyvin lähinnä yhden erän.

Vierasjoukkue Sportin kausi on sinetöity viime kierroksilla lopullisesti. Vaasalaiset ovat hävinneet kuusi seitsemästä edellisestä liigapelistään ja mukaan mahtuu myös tappiot jumbofinaaleissa Jukureita (5-0) ja TPS:ää (4-5) vastaan.

Kympin sakkiin ei ole käytännössä enää mitään asiaa, ja tämä on luonnollisesti valtava pettymys. Sportin materiaali oli iskukykyinen, mutta joukkueen puolustus on pettänyt pahemman kerran viime viikkojen tärkeissä otteluissa.

Emme kuitenkaan odota Helsingin vierailusta mitään maalijuhlaa. IFK on ollut tällaisissa otteluissa varsin ”virkamiesmäinen”, mikä nähtiin myös Jukureita vastaan. Otamme kantaa underin suuntaan ja odotamme IFK:lta kontrolloitua voittoa.

Pelataan alle 5,5 maalia in 1,82 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.


Hyödynnä in huikea Super Bowl tarjous: saat kertoimen 30 molemmille finaalijoukkueille!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *