H3H Yakimushkin-Niskanen-Spitsov: Niskanen

KERROIN

2.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihdon tivoli jatkaa matkaansa värikkäiden Lahden tapahtumien jälkeen rakkaaseen naapurimaahamme Ruotsiin, kun Falunissa hiihdetään tänä viikonloppuna tosissaan kilpaa. Perjantaina vuorossa on vapaan hiihtotyylin väliaikalähdöt. Miesten kilpailun sävelet ovat hyvinkin tutut ja skandaalimaisesta käytöksestään Lahdessa huolimatta Venäjän Alexander Bolshunov nähdään Falunissakin lähtöviivalla. Ärsytetty Bolshunov on meidän papereissa kilpailun ykkössuosikki, mutta hurjalla lyönnillä takaisin maailmancup näyttämölle palannut Norja heittää jälleen etenkin Sjur Roethen, Hans Christer Holundin sekä Simen Kruegerin johdolla kapuloita rattaisiin. Norjan joukkueesta nostetaan esiin myös jokerikortti Harald Ostberg Amundsen, joka on nuoresta iästään huolimatta tänä talvena niittänyt todella kovaa menestystä Norjan kansallisissa kilpailuissa.

Nostetaan tapetille hieman erilaisempi H3H-kohde sillä tarjoaa kilpailuun Ivan Yakimushkinin, Iivo Niskasen sekä Denis Spitsovin välisen ”ryhmäkisan”. Yakimushkin oli Tour de Skillä komeasti kokonaiskilpailun neljäs ja nosti täten selkeästi profiilia myös bookkereiden silmissä. Lahdessa meno oli etenkin skiathlonissa todella tahmeaa mutta viestissä nuori venäläinen sivakoi varsin pirteän perinteisen osuuden. Yakimushkin oli viime talvena Falunin vastaavassa kilpailussa kolmas, joten sinällään suosikin viitta tässä kolmikossa on varsin ansaittu. Iivo Niskasen 2,95 kerroin taas vaikuttaa allekirjoittaneen silmään varsin korkealta, kun otetaan huomioon Iivon todella vahva vapaan viestiosuus viime viikonloppuna. Kolmos osuudella Denis Spitsovilla ei ollut aseita pysyä suomalaisen kyydissä ja vahvaa kautta hiihtävä Andrei Melnichenko oli niin ikään Niskaselle vain suupala. Kommenttien perusteella suomen ykköstykin kunto on vahvasti nousussa, eikä olisi suuri yllätys mikäli Niskanen hätyyttelisi kärkisijoja myös ”heikommalla” tyylillään. Yakimushkin on ryhmän suosikki, mutta Niskasen lähes kolmen kerrointa on vaikea olla ohittamatta.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *