Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierrokselle lähdetään kahdella varmalla. Avauskohteen Way To Go on kierroksen todennäköisin voittaja. Ruuna on syönyt keulahevosen toisensa jälkeen kuolemanpaikalta ja nyt muiden kunnioitus riittänee keulapaikkaan. 75% on tosi paljon peliä, mutta vaikealla kierroksella Way To GO kelpaa paljon pelattunakin varmaksi. Toinen varma napataan päätöskohteesta. Suosikki Grainfield Aiden jäi pois ja My Sweden peri tämän prosentit. Nyt tilanne on siis se, että rahasarjoista avoimeen sarjaan hypännyt My Sweden on pelattu 50% suosikiksi. Varmaksi napataan takarivin Maze Runner 18%. Ruuna oli Kouvolassa suoraan tauolta tosi hyvä toinen ja uhkui menohaluja koko matkan. Nyt Maze Runnerin kiri on myrkkyä muille.

Toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Tähtiviilee on niukka suosikki ja on vaikeasti voitettavissa. Vuaran Viima on voittanut kaikki kauden 3 starttiaan ja on kunnossa. Kolmas kova on takamatkan Lissun Assi. Terho Rautiaisen ajokki pystyy ilman vastoinkäymisiä kiertämään koko porukan. Potin tekijöiksi mukaan takamatkan juoksuradalta hyvin matkaan pääsevä Varoitus 5% ja johtavan takaa juoksupaikan saava nopea Rehtorin Salli 4%

Kolmas kohde pelataan myös viidellä merkillä. Pitch Perfect lähtee 20m takamatkalta jahtaamaan perusmatkalaisia ja sen luokka riittää tässä korkealle. Dainamin ja Angela Matter saavat hyviltä paikoilta nätit reissut ja ovat ihan mahdollisia voittajia. Itelligent Stride antaa voltin vitosradalta hieman tasoitusta muille, mutta eiköhän Antti Teivainen taiteile siitäkin tamman parijonoon iskuasemiin. La Donna Perfetta on tehnyt hurjia esityksiä laukkojensa jälkeen ja jos se nyt pääsisi ravilla matkaan, on muilla tekemistä sen kukistamisessa.

Neljäs kohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Eturivistä moni avaa tosi kovaa ja alussa on ylivauhdin vaara. Ashley Face on väsymätön menijä joka ohittaa lopussa monta, jos ravaa koko matkan. Yolo Savoy oli Jokimaalla hyvä toinen 750m kirillä kolmannesta ulkoa. Indyana Joness oli suoraan tauolta hyvä Seinäjoella ja parantanee startti alla.

Viides kohde pelataan kahdella merkillä. Panthera on juoksulangalta lähellä kokomatkan johtoa, mikäli pääsee ravilla matkaan. Vauhtivarat riittää voittoon asti, mutta ori on laukkaillut suunnilleen joka toiseen starttiin. Hymynvirneen kunto on kiviaitaa ja ori kiertää väkisinkin ainakin voittomatsiin.

Kuudennen lähdön Amadeus Possiblea kannattaa miettiä jopa ideavarmaksi keulapsyykillä. Vihjeriviin otetaan kuitenkin neljä varmistusta. Kiikku’s Trooper ei kaihda paikkaa johtavan rinnaltakaan ja on tosi vauhtikestävä hevonen. Rahajamatch on ollut viimeisissää kahden sakissa poikkeuksetta ja kuuluu ajoissa peleihin. Yllättäjänä mukaan Top Class Kemp (1%), jolla on tosi kiukkuinen pätkä, jos saa hyvän selkäreissun. Takamatkan kovin on Rarity Red. Jos matkavauhti on kovaa, kuittaa Rarity Red lopussa monta valjakkoa.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,2,3,13,16

Lähtö3: 1,2,5,6,10

Lähtö4: 1,5,11

Lähtö5: 7,11

Lähtö6: 1,2,3,5,9

Lähtö7: 10 Vihjerivin hinta: 37,50

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *