Tampa Bay

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

NHL:ssä pelataan tiistan ja keskiviikon välisenä yönä runsaasti otteluita. Otamme tällä kertaa kantaa kahden suosikin puolesta, eli betsaamme handicap-vetoja.

NY Rangers – Tampa Bay

Rangers vahvistui kesällä tuntuvasti hankkimalla vapailta markkinoilta Artemi Panarinin, treidillä Jetsistä Jacob Trouban, yliopistosta todella lupaavan Adam Foxin sekä tietysti varaamalla tulevaisuuden supertähden Kaapo Kakon.

Rangers aloitti kautensa 2 peräkkäisellä voitolla, mutta sen jälkeen peliesitykset ja tulokset ovat olleet pelkkää alamäkeä. Pieni valonpilkahdus tuli, kun Rangers katkaisi 5 ottelun tappioputkensa Buffaloa vastaan kotona 6-2 voitolla.

Edellinen peli Bostonia vastaan oli kuitenkin taas paluu vanhaan ja Boston dominoikin koko ottelua mielin määrin. Rangers koki Boston pelissä myös todella pahan menetyksen, kun joukkueen ykkössentteri ja alkukauden selkeästi paras pelaaja Mika Zibanejad loukkaantui Patrice Bergeronin taklauksesta ensimmäisessä erässä, eikä hän palannut enää kaukaloon.

Tampa Bay pelasi historiallisen runkosarjan viime kaudella ja rikkoi matkan varrella monia ennätyksiä. Pudotuspeleissä tie kuitenkin katkesi Columbusta vastaan suoraan 4-0 ensimmäisellä kierroksella, niin kuin me kaikki tiedämme. Ison pettymyksen jälkeen Tampa Bay on entistä motivoituneempi ja vaarallisempi tällä kaudella.

Tampa Bay vahvistui kesällä Kevin Shattenkirkilla ja Patrick Maroonilla, molemmat ovat loistavia hankintoja varsinkin pudotuspelejä silmällä pitäen, missä rosterin laajuus on erittäin tärkeässä osassa. Tampa Bay on suurin mestarisuosikki kaikilla mittareilla tällä hetkellä, vaikka kausi onkin alkanut hieman takkuillen.

Rangers on peliesityksillään tällä hetkellä koko sarjan heikoimpia joukkueita ja, jos ykkössentteri Mika Zibanejad joutuu olemaan pitkään sivussa tulee kaudesta erittäin haastava. Rangers ei myöskään tunnu millään löytävän ketjukoostumuksia ja välillä tuntuu siltä, että hyvä, jos äijät pelaavat edes kahta erää putkeen yhdessä.

Rangers oli Bostonia vastaan edellisessä pelissä täysin vastaantulija ja samanlainen pelinkuva on odotettavissa myös Tampa Baytä vastaan. Tampa Bay on ollut alkukaudesta ailahtelevainen, mutta pelin kulkiessa jälki on kovaa ja erittäin kovat vierasvoitot Torontosta ja Bostonista osoittavat joukkueen laadun.

Tässä pelissä tasoero on todella iso Tampa Bayn eduksi, joten otetaan Tampa Bayn suoraa voittoa loistavalla kertoimella iltä. Lapulle Tampa Bay -0.5 @ 2.00 .

Dallas – Minnesota

Dallasin kauden alkua voisi väittää katastrofaaliseksi. 13 pelistä kasassa on ainoastaan 9 pistettä ja se on luonnollisesti todella vähän yhdelle mestarikandidaateista. Viime viikolla joukkue löysi hyvät ketjukoostumukset ja peliesitykset alkoivat parantua roimasti, minkä ansiosta Dallas voittikin 3 ottelua putkeen.

Maalinteko on ollut todella iso huolenaihe Dallasille ja joukkue onkin tehnyt ainoastaan 25 maalia 13 pelissä. Joukkueella on kuitenkin ehdottomasti potentiaalia olla yksi liigan parhaimmista joukkueista ja on vain ajan kysymys ennen kuin Dallas löytää taas tasonsa.

Minnesotalta ei sitä vastoin odoteta oikeastaan mitään tältä kaudelta. Joukkueen runko on vanha ja nopeutuneessa liigassa tämä ei lupaa hyvää. Kauden alku on ollutkin vaikea Minnesotalle ja varsinkin vieraspelit ovat olleet todella iso murheenkryyni, kun seitsemästä vieraspelistä on kasassa ainoastaan 1 voitto. Se tuli kaiken lisäksi heikkoa Ottawaa vastaa. Loukkaantumiset ovat myös piinanneet joukkuetta alkukaudesta. Ykkösmaalivahti Devan Dubnykin pitäisi kuitenkin palata takaisin tolppien väliin tällä viikolla.

Dallas on todella heikon alkukauden takia ajanut itsensä tilanteeseen, jossa he tarvitsevat todella kipeästi pisteitä tällä hetkellä ja se tarkoittaa, että motivaatiota piisaa eikä ohipeleihin ole varaa. Dallasin peliesitykset ovat olleet positiivisia viime peleissä ja tästä johtuen otetaankin lapulle Dallasin moneyline voittoa myös loistavalla kertoimella heikkoa Minnesotaa vastaa.

Peliksi maistuu siis Dallas ML @ 1.70 .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *