Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen epävarma voimanpesä Vixeli, kelpaa vaikean kierroksen varmaksi. Mikäli Vixeli ravaa koko matkan, jyrää se tässä porukassa vääjäämättä voittoon. Laukkariski on kuitenkin olemassa, eikä edes kovin pieni. Toinen varma poimitaan kuudennen kohteen Kitzune G.G. :stä. Tamma on kohonnut aivan kanuuna kuntoon. Valmiiksi kakkosradalla oleva Ville Pohjolan ajokki ei kaihda paikkaa johtavan rinnallakaan. Viimeksi Oulussa se hävisi vain avoimenluokan MAS Champ:lle. Jos tähän hakee yllätystä, kannattaa ajoissa huomioida keskeltä rataa keulaan ampuva Bansky (3%).

Avauskohteen juostava matka on peräti 4100m. Quick Diablo on jaksanut hyvin ainakin kolmen kierroksen matkoilla ja saa 20m eteen pahimmilta kilpakumppaneilta. Cash Makerin suorituksia vaivaavat laukat, mutta voimat eivät taatusti lopu kesken, jos vain ravi pysyy kasassa. Sahara Sandstorm tunnetaan myös väsymättömänä puurtajana, joka jyrää matkavauhdillaan tässäkin korkealle. Potin tekijäksi mukaan vielä Hierro Boko (6%), joka on tehnyt hyviä lopetuksia. Sopivalla juoksun kululla se on peliprosenttejaan todennäköisempi menestyjä.

Toisen kohteen suosikiksi on pelattu Callela Nelson. Kahden kympin pakilta ja voltin vitoselta, saa urallaan vasta kahdesti voittanut suosikki kuitenkin kolme varmistusta. Uptown Kempillä on urallaan vasta 3 starttia, joista se on voittanut kaksi, mutta laukkasi viimeksi hylkyyn keulapaikalta. Phantom Opera (9%) on sijoittunut kärkipäähän laukattomissa starteissaan ja päässee suosikin etupuolelle. Matteo De Veluwe saa juoksulangalta hyvät asemat ja kuuluu ajoissa peleihin.

Neljännessä kohteessa kolme kovaa erottuu aika selkeästi muista. Siirin Santtu lähtee perusmatkalta ja vetää keulasta pitkään. 20m pakilta Sinkun Cunkku teki hurjan esityksen viimeksi, kun se paikkasi pahan lähtölaukkansa, kirien ensin letkan kiinni ja kiertäen vielä voittoon asti. Suvionni haki Porissa voimalla keulat puolitoistakierrosta ennen maalia. Välispurtista huolimatta se karkasi vielä lopussa aivan ylivoimavoittoon.

Viidennessä kohteessa kiritykki MAS Camp tekee paluun 75-tasolle. Tauolta kolme starttia pikkulähdöissä alle saanut ruuna on heti suosikki. Vastus on kuitenkin kova. Amazing Warrior on suomeen paluunsa jälkeen marssinut voitosta voittoon ja kuuluu nytkin lapulle, vaikka starttaa ihan porukan hänniltä. Payet oli Jokimaalla tosi terävä ja sitkeä, vastaten hienosti kovalle Grainfield Aidenille maalisuoralla. Grainfield Aiden lähenee huippukuntoaan kokoajan ja Jokimaalla se ei vaan saanut millään otetta Payetista. Always Ready:lle jäi samassa lähdössä jossiteltavaakin, kun se ei päässyt tulemaan maalisuoraa aivan vapaasti. Perusmatkalta mukaan otetaan ainoastaan Mr Stahl, joka sai Vermossa vihdoin ja viimein ansaitsemansa voiton.

Päätöskohde on kymenlaakso-ajon finaali. Lähtö meni uusiksi, kun kovaluokkainen Halley Wania joutui jäämään pois. Pelataan vihjeriville Pekka Korven tallin kaksikko Arctic Crown ja Cupido Combo, jotka voittivat karsintalähtönsä vakuuttavaan tyyliin. Kolmantena mukaan omassa karsinnassaan keulavoiton napannut Marier Mili (9%), joka voi juoksulangalta avata nytkin keulaan.

Lähtö1: 7,8,9,12

Lähtö2: 7,10,13,15

Lähtö3: 3

Lähtö4: 3,8,9

Lähtö5: 5,9,10,11,14,16

Lähtö6: 2

Lähtö7: 3,7,9 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *