SaiPa 1X2

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Lappeenrannassa kotijoukkue SaiPa saa vieraita Vaasasta. Sputnikit ovat olleet tänä syksynä ilmiömäisessä vireessä kotikaukalossaan, mistä kertoo todella kova saldo 2,6 pistettä per ottelu. Torstaina SaiPa saa vastaansa Liigan ”duunarijoukkueena” tunnetun Sportin.

SaiPan otteet on parantuneet selvästi maaottelutauon jälkeen. Joukkue on ottanut kaksi ansaittua kotivoittoa, ja 6-0 tappio-ottelu HPK:ta vastaan oli sekin pelillisesti aivan kelvollinen. Peräti 6-0 -tappioon päättyneestä ottelusta voi harvoin sanoa näin, mutta kyseessä oli erittäin tasainen matsi, eivätkä loppulukemat kerro koko totuutta. Tiistain Kaakon Derbyssä kaatui kuntopuntarin kärkijoukkue KooKoo. SaiPan esitys oli jälleen vahva – toki tässä on otettava huomioon KooKoon vajaa rosteri.

Tero Lehterän ajatusmaailmaan kuuluu selkeästi rakentaa peliä pala kerrallaan. Tämä on ollut nähtävissä SaiPan pelillisessä kehittymisessä viime aikoina – alkukaudella joukkueen hyökkäyspelaaminen oli suorastaan luokattoman huonoa. SaiPan kiekollinen peli on mennyt myös valtavasti eteenpäin, ja tämä näkyy todella selkeästi verrattaessa maalipaikkoja alkukauden otteluihin.

SaiPan kotiotteluissa on huomion arvoista pisteiden lisäksi se, että joukkue on noussut usein tappioasemasta voittoon. Tämä kertoo vahvasta itseluottamuksesta ja joukkueen kyvystä parantaa tarvittaessa otteitaan pelin edetessä.

Vaasan Sport pelaa erittäin vauhdikasta ja taistelevaa jääkiekkoa. Joukkue jättää selkeästi jäälle kaikkensa illasta toiseen. Sportin viime aikaiset otteet ovat olleet muutamasta tappiosta huolimatta erinomaisia. Joukkue hävisi Kuopiossa numeroin 6-3, sekä seuraavana päivänä levännyttä Jukureita vastaan 2-1. Molemmat ottelut olivat Sportilta kelpo esityksiä. Etenkin Jukurit-kamppailussa vaasalaisjoukkue oli kotijoukkuetta edellä. Sportin loukkaantumistilanne on myöskin erinomainen.

Sport kohtaa torstaina erittäin vahvan SaiPan. Sputnikkien peli on kehittynyt selkeästi, ja näkisin joukkueessa olevan vielä runsaasti käyttämätöntä potentiaalia. Sport pelaa tällä hetkellä materiaalinsa ylärajoilla, eikä joukkue ole vakuuttanut vierasotteluissaan. Henkisesti vahva SaiPa jatkaa hyviä kotiotteluita ja korjaa täydet 3 pistettä. in 2,00-kerroin kotivoitolle otetaan sisään maksimipanoksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!