Ilves 1X2

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Nostamme pelivalinnat esiin Vaasasta ja Tampereelta – kotijoukkueet ovat molemmissa otteluissa todennäköisesti hyvässä iskussa.

Sport-SaiPa

Sportista tuli viime lauantaina yksi päävalmentajaa vaihtaneista joukkueista. Vaasalaisten uusi luotsi on kokenut kehäkettu Risto Dufva, joka on ollut pestissään vajaan viikon. Dufva on tuonut jo nyt uutta virtaa Sportin peliin, ja odotamme mielenkiinnolla hänen panostaan jatkossa.

Sportin alkukausi on sujunut kaikin puolin heikosti. Joukkue on päästänyt Liigassa eniten maaleja, sen alivoimapeli on sarjan huonoin ja ylivoimapelikin KalPan jälkeen toiseksi heikointa. Ei mikään ihme, tuloksena on jumbosija sarjassa.

Vaasalaiset ovat pelanneet Dufvan alaisuudessa kaksi peliä. Avausmatsi HIFK:n vieraana oli jo vahva, mutta Sport taipui lopussa 4-2 -tappioon. Keskiviikkona joukkue nappasi kotivoiton vahvasta KooKoosta maalein 5-4. Tasaisen pelin marginaalit olivat vaihteeksi Sportin puolella.

Vierailija SaiPa tulee otteluun tuoreilla jaloilla. Perjantain peli on Sportille jo viikon kolmas, mutta lappeenrantalaiset pelasivat edellisen kerran viime lauantaina. Tuolloin SaiPa taipui hieman epäonnisesti hirmuvireessä olevalle Ilvekselle 1-2.

SaiPa on materiaaliinsa nähden hyvällä sijaluvulla (9). Joukkueen loukkaantumistilanne helpottaa myös, kun tärkeä kiekollinen pakki Grman sekä kahden suunnan hyökkääjä Kaksonen ovat taas pelikunnossa.

Vaasassa ovat vastakkain Liigan runsasmaalisimpiin joukkueisiin kuuluvat Sport ja SaiPa. Kun yhdistetään kotijoukkueen nousuvire sekä SaiPan lepoetu, niin ottelusta on luvassa taatusti kuuma, tasainen ja runsasmaalinen kamppailu.

Betsaamme yli 5,5 maalia in 2,01 kertoimella. Arvio tapahtumalle on 57%, eli tarjolla on mukava value. Peräti 7/10 SaiPan edellisestä matsista on päättynyt yli viiteen maaliin.

Ilves-KooKoo

Kotijoukkue Ilveksen kausi on ollut aikamoista vuoristorataa. Alkukauden karmea tappioputki vaihtui hurjaksi voittoputkeksi Jouko Myrrän kiinnityksen jälkeen. Tupsukorvat voittivat peräti seitsemän matsia putkeen varsinaisella peliajalla lokakuun lopusta marraskuun loppuun.

Putki katkesi viikko sitten kotitappiolla JYP:lle, mitä seurasi myös vl-tappio Kerhon vieraana. Ilves oli heikko myös lauantaina Lappeenrannassa, mutta puristi silti ansaitsemattoman 1-2 -voiton. On kuitenkin selvää, että joukkue ei ole nyt aivan huippuvireensä tasolla.

KooKoon kausi on noudattanut hieman vastaavaa pelikirjaa. Alussa nähty haparointi vaihtui todella kovaksi puolustuspeliksi, kun maalivahti Haukeland nousi koko Liigan parhaaksi veskariksi. KooKoon paras pelivire on kuitenkin nyt poissa.

Kouvolalaiset pelasivat keskiviikkona sekavan ottelun Vaasassa ja hävisivät maalein 5-4. Tätä edelsi sinänsä hyvät voitot alavireisestä Tapparasta (2-1) sekä Ässistä (1-5). Kokonaisuutena on kuitenkin todettava, että KooKoo on voittanut vain kolme seitsemästä edellisestä pelistään.

Vierasjoukkue vahvistui äskettäin puolustuksessa, kun Pelicansissa vahvasti hyökkäyssuuntaan esiintynyt Sulak siirtyi KooKoon riveihin. Alku oli kuitenkin kaikkea muuta kuin vakuuttava, minkä lisäksi KooKoon ykköskenttä oli pahasti unessa Vaasan ottelussa.

Ilves on tällä hetkellä joukkueista luokkaa parempi ja voittaa matsin hieman yli 50% todennäköisyydellä. in kärkikerroin 2,10 riittää hyvin peliin. Pidetään panos kuitenkin hieman pienempänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *