Pittsburg DNB

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tässä pelivalintoja yön NHL-kierrokselta!

Anaheim-Winnipeg

Ducks kohtaa Jetsin kotona ja peli-kohteeksi päätyy Jets vaikka joku voisi kuvailla heitä hieman onnekkaaksi viime aikoina.

Viime peleissä Ducks on ollut yllättävän keskittynyt ja Ryan Getzlaf on jopa näyttänyt merkkejä heräämisestä horroksesta. Jets lähtee kuitenkin otteluun marraskuun recordilla: 9-2-1 ja 6-1-0 vieraista. Lukemat ovat kovat, mutta ei riemuita aivan liikaa, joukkue on ylisuorittanut hieman numeroiden valossa. Haastava ottelu molemmille luvassa ja joukkueet ovat tasaväkisiä ennakkoon.

Illan matsissa kohtaa myös kaksi tällä hetkellä hyvin kollektiivina toimivaa joukkuetta. Jets on kuitenkin löytänyt todella kovan ilmeen vieraissa. Tämä kertoo siitä, että keskittyminen ei ole herpaantunut ja joukkue on nälkäinen. Gibsonin saldo ei ole myöskään kummoinen Jetsiä vastaan ja Miller ollut viime kuukauden aivan yössä, joten…

Jetsin ML 2.09 kertoimilla @ maistuu peliksi.

Columbus-Pittsburgh

Kotijoukkue Blue Jackets on ollut joka-toisen-päivän ottelurutiinissa sitten 19. Marraskuun saldolla (3-2-0). Vastaan asettu liekeissä oleva Penguins, jonka tuli kulminoituu yllättävän vahvasti yhteen henkilöön. Evgeni Malkin. Tämän hetkisen ketjukaverin Jake Guentzel sitaatti saa kelvata: “miten hän tällä hetkellä pelaa, on erityistä kokea ja olla osana sitä” näin vapaasti suomennettuna.

Joku voi myös olla sitä mieltä, että pientä psykologista edgeä löytyy siitä, että joukkueen keskenäiset matsit sitten helmikuun 2017 ovat (10-1-1). Mene ja sano vaikuttaako. Rahaa olisi varmasti tehnyt pelaamalla Penguinsia läpi tämän jakson. Who knows.

Penguins on läpi kauden tehnyt maaleja 3.52 keskiarvolla ja viime aikoina vielä tiheämmin. Malkin parhaimmillaan on niin uskomaton pelaaja, että nostattaa koko joukkueen tasoa. Jos joku väittää, että kiistaton main man rooli ei vaikuta pelaajaan huonolla/hyvällä tavalla on hän väärässä. Kunnossa oleva ja pelin sisällä oleva Malkin on yksinkertaisesti jotain muuta.

Avaimet Columbuksen kannalta ovat rajoittaa Penguinsin saumat transitioissa ja pysyä tiiviinä. Jos joukkue siinä onnistuu tarvitaan yleensä enemmän yksilösuorituksia, että eroa saisi mitattua joukkueiden välillä. Kukakohan saattaisi kyetä tähän? Kohta olemme viisaampia.

Otetaan Penguinsin DNB nöyränä vastaan kertoimilla 1.80 @ .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *