H2H Brandsdal-Ustjugov: Brandsdal

KERROIN

1.67
0
pv
0
t
0
min
0
s

H2H Hediger-Thorn: Hediger

Miesten kokonaistourin ehdoton voittajasuosikki on norjan Martin Johnsrud Sundby, mutta huomisessa kilpailussa tällä tulee olemaan todella tiukkaa edes päästä jatkoon. Johannes Klaebo palasi takaisin valtaistuimelle Davosissa jättäen Pellegrinon kakkoseksi. Edellämainittu kaksikko on huomennakin kovaa valuuttaa mutta miesten kilpailussa tullaan näkemään todella tiukkaa vääntöä eikä haavereiltakaan tuskin vältytä.

Ensimmäinen vihje nostetaan norjan Eirik Brandsdalin ja venäjän Sergey Ustjugovin kaksinkamppailuun. Brandsdal kuuluu aivan maan terävimpään sprinttikärkeen ja hyvin suurella todennäköisyydellä jättää Tourin kesken sprinttihiihtojen jälkeen. Norjalainen on ollut alkukaudesta kovassa iskussa ollen kahdeksan parhaan joukossa jokaisessa sprinttikilpailussa (3,7,5). Toblachissa Brandsdal on hiihtänyt kahdesti joista 14-15 kaudella kipusi täällä aina palkintokorokkeelle asti ollen kilpailun toinen. Venäjän Ustjugov hieman katosi hiihtomaailmasta kun mieheltä evättiin kilpialuoikeus doping-syytteiden takia. Lisää mutkia matkaan toi syksyllä operoitu peukalo, jonka takia miehen kauden avauskin viivästyi. Venäläinen avasi kautensa Davosissa jossa meno oli todella tuskaista ja 15km vapaalla irtosi vaisu 24. sija.

Brandsdal on ollut yksi alkukauden tasaisimmista suorittajista eikä mieheltä juuri tahdo heikkouksia löytyä. Norjalainen jättää Tourin kesken joten kaikki paukut on luonnollisesti ladattu sprintteihin. Ustjuogvin cv on todella komeaa luettavaa, mutta tällä hetkellä miehen kunto on hyvin suuri kysmysmerkki. Meidän papereissa Brandsdal on selvä suosikki venäläistä vastaan joten in mahtava tarjous ruksitaan lapulle jo hyvissä ajoin! (Panossuositus 4/5)

Toisessa parissa vastakkain on isketty sveitsin Jovian Hediger sekä ruotsin Viktor Thorn. Hediger on puhdas sprintteri ja etenkin helpoilla radoilla mies on esiintynyt edukseen. Tällä kaudella mies on iskenyt sprinteissä kaksi kertaa 20 joukkoon (Ruka 12. Davos 17.) ja viime talvena Olympialaisissa irtosi 19. sija. Ruotsin Thorn on ollut aiemmin vahvempi sprintteri, mutta nyt myös normaalimatkoilla on kulkenut varsin mallikkaasti. Sprinteissä ruotsalainen on haalinut tänä talvena sijat 33, 17, 13 joten tahti on hyvin noususuuntainen.

Hediger on rankattu pariin altavastaajaksi, mutta meidän papereissamme sveitsiläinen voi hyvinkin olla kilpailun mustahevonen. Todella härkämäinen alppien mies viihtyy korkealla kilpailtaessa ja Toblachin radalla tämä on jokaisella kerralla puskenut aina finaaliin asti. Thorn on ollut melko tasainen ja todennäköisesti sama meno jatkuu huomennakin. Hedigerillä on selkeästi parempi potentiaali yllättää huomenna joten poimitaan in kakkosen kerroin peleihin mukaan. (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!