Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Avauskohteeseen napataan ideavarmaksi kova luokkainen Uccio. Kovia lähtöjä kolunnut ruuna sai Teivossa startin alle ja lienee nyt valmiimpi. Teivon suorituskin oli ihan ok, kiritilat aukesivat melko myöhään. Nyt pahin vastustaja Callela Einstein jäi pois ja Imakeituptothesky palaa myös kuukauden paussilta. Jos Uccio on parantaa Teivosta se jyrää voittoon. Viidennen kohteen Tuuskanen otetaan paremman puutteessa maililla varmaksi takarivistäkin. Tuuskanen tulee aina rehdisti maaliin asti. Nyt vastus näyttää sopivalta, kun oikein kukaan ei varsinaisesti ole huippukunnossa viime esitysten perusteella.

Toinen kohde on tasainen ja vaikeasti veikattavissa. Vihjeriviin se lyödään umpeen ja toivotaan yllätystä. Jos vähemmällä haluaa selvitä, Xenia Comery ja Revelation Man ovat ykkösmerkit. Unique’s Smile väläytteli pätkänopeuttaan Kaustisella selkäreissun jälkeen ja olisi jälleen johtavan selästä vaarallinen.

Kolmas kohde pelataan kahdella. Magic Madonna voitti rata-arvonnan ja pääsee ykkösradalta todennäköisesti keulaan. MAS For You otetaan kaveriksi voltin vitosesta huolimatta, koska MAS For You tuli kasvattajakruunu-finaalissa selityksittä Magic Madonnasta ohi. Sarjamääritelmä suosii tässä tammoja, jotka saavat 20m eteen. Osa takarivin oriista ja ruunista ei ole tienannut edes kymmenesosaa esimerkiksi MAS For Youn palkintosummasta.

Neljänteen kohteeseen pelataan paljon merkkejä. Anna K. Garden on urallaan ollut joka kerta kahden parhaan joukossa. Farfallone on hyvällä paikalla ja voitti Vermossa ennen ruotsin vierailuaan. Solomon Joe sijoittuu jatkuvasti hyvin. Potin tekijöiksi lapulle hyvältä paikalta Beak’s Ydra 1%, Nothernlight Genius 1% ja tauluaan parempi Keisari Suuri 3%.

Päätöskohde on harvinainen tasoitusajo 4100m, johon lähdetään neljältä eri paalulta. Grainfield Aiden näytti Turussa, että kunto on rautaa. Tässäkin ”Panssarivaunu” jyrää voimillaan voittomatsiin ja on ykkösmerkki. Sahara Sandstorm tekee jatkuvasti hyviä esityksiä ja matka sopii. Tietojen mukaan Ruotsista Suomeen tuotu jenkkiruuna Volocity de Vie on väkivahva ja saa etumatkaa parhaimpiin vastustajiin. Otetaan kuulopuheilla lapulle.

 

Lähtö1: 5

Lähtö2: Kaikki 12 valjakkoa.

Lähtö3: 1,5

Lähtö4: 1,2,4,5,7,10

Lähtö5: 9

Lähtö6: 4,6,9 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *