Nokian KrP DNB

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina kolmella ottelulla ja tapetille nostetaan huippukamppailu Jyväskylästä, jossa Happee isännöi Nokian KrP:tä.

Happee-Nokian KrP (klo 17.00)

Kärkikahinoihin uumoiltu Happee ei ole aivan yltänyt sille tasolle mitä siltä ennen kautta odotettiin joskin joukkueet runkosarjansijoilta 4-8 kolmen pisteen sisälle kaikki mahtuvatkin. Täysiä kolmen pisteen potteja sillä on kuitenkin kaikista pudotuspelijoukkueista selkeästi vähiten ja tilastoknoppina hirvilauman ottelut ovat venyneet peräti viisi kertaa rangaistuslaukauskilpailuun asti. Peter Kotilainen ja Mika Kohonen (loukkaantuneet) ovat todella isoja menetyksiä ja tällä hetkellä Jami Manninen jää hyökkäyspäässä aivan liian yksin. Tasainen nippu Happee joka tapauksessa on mutta selkeää syömähammasta se ei pysty kentälle heittämään. Joukkueen esitykset ovat olleet myös hyvin ailahtelevia ja pelillisesti ilmoilla on suuriakin kysmysmerkkejä. Markus Laakso on ollut tolppien välissä erittäin hyvä ja oletettavasti saa starttivuoron tässäkin mittelössä.

Nokian KrP on kuin varkain kivunnut sarjataulukon kolmannelle tilalle ja on allekirjoittaneen papereissa hyvin mahdollinen ”musta hevonen” kevään tosipeleihin. Joona Rantala ja Henri Johansson muodostavat alati vaarallisen hyökkäus-duon ja taustalla Mikko Laakso ja etenkin Joonatan Kovanen alkavat lunastaa näille asetettuja odotuksia. Liigassa alla on tappio Tepsille lukemin 8-4 mutta viikko takaperin näätälauma lähetti Indiansin laulukuoroon Cupin-ottelussa jatkoajan jälkeen 7-6. Miro Tuomala on erinomainen ykkösvalinta tolppien väliin ja hyvin suurella todennäköisyydellä mies päästetään irti myös entistä seuraansa vastaan.

Syyskierroksella KrP niisti Happeen kotiluolassaan selkein 7-4 lukemin ja vaikka Nokian historia ei Monnarilta juuri vierasvoittoa lupaile, löytyy parhaimmat pelit ehdottomasti näätälauman puolelta. Happee on ollut enemmän tai vähemmän ongelmissa, mutta viimeaikaiset hyvät otteet Classicia ja SPV:tä vastaan on painettu kertoimiin sisään korkojen kera. KrP on kaikilla osa-alueilla hirvilaumaa melko selvästikkin edellä ja Näätä nousee vieraissakin noin 50% suosikiksi. Paras vaihtoehto vetomielessä on vieraiden varsinaisenpeliajan voitto (tasapeli ei vetoa), jolle tarjoilee markkinoiden kärkikertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *