EräViikingit -2,5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin urheilutalolla päästään nauttimaan liiga salibandysta lähes kahden kuukauden tauon jälkeen kun Karhut isännöi EräViikinkejä. Peli käyntiin klo 17.00.

Karhut aloitti kauden yllätyksellä nipistämällä pisteen juuri EräViikinkien vieraana. Muuten kausi on ollut liiganousijalle tyypillisesti todella haasteellinen ja voittoja on kiertynyt ainoastaan kolme kappaletta, jotka oikeuttavat taulukossa toiseksi viimeiseen sijaan. Ykköspyssy Benjamin Lepola oli usean ottelun sivussa mutta palasi askin puolelle viimeksi SPV:tä vastaan. Karhut on varsin urheilullinen joukkue ja varsinkin hyökkäyssuuntaan ihan kilpailukykyinen nippu. Suurimmat ongelmat ovatkin sitten omassa päässä, jossa taso ei vaan tahdo riittää. Karhujen ylivoima ja erikoistilanteet ylipäätänsä tuntuvat toimivan hyvin ja urheilutalo lienee yksi sarjan vaikeimmista paikoista vierailla. Maalilla Roope Mutka on napannut ykköstorjujan paikan ja aloittanee torjuntavastuussa tänäänkin.

EräViikinkejä ei ennen kautta povailtu aivan kärkipäähän mutta hieman vähemmälle huomiolle jäänyt fuusioseura löytyy neljänneltä sijalta. Pelillisesti Mika Ahosen poppoo ei ole esittänyt mitään ylimaallista eikä sillä ole juurikaan ollut palaa top-3 ryhmiä vastaan. Ennakkoon heikommat vastustajat sen sijaan ovat kaatuneet varsin rutiininomaisesti vaikkei mitään totaali tyrmäyksiä ollakkaan nähty. Joukkueesta löytyy tehoja laajalta rintamalta ja etenkin nuorten Joonatan Lindholmin ja Otto Blomqvistin pirteät esitykset ovat parasta antia tulevaisuutta ajatellen. MM-kultamitalistit Jani Kukkola ja Lauri Kapanen hakevat vielä parastaan ja kaksikolta on lupa odottaa paljon enemmän. Alkukauden lasaretissa ollut Janne Hyvönen on palannut kentille hyvässä iskussa ja tämän myötä Ervillä on kasassa kaksi todella hyvää ketjua. Maalilla torjuu tänään Santeri Kainulainen.

Karhut yllätti Ervin kauden avausottelussa, joka ei sinäänsä edes ollut kovinkaan suuri yllätys. Nyt kotijoukkueella on kuitenkin todella suuri vuori kiivettävänään sillä Suomen Cupista ulos tyrmätty Ervi tulee varmasti ärsytettynä tähän peliin. Perustasoltaan vieraat ovat selkeästi edellä ja vaikka kotikenttä hieman puntteja tasoittaakin niin vaikea tässä on mitään muuta kuin selvähkö vierasvoitto nähdä. Karhur ottanee omiin jälleen tuntivasti ja vihjeeksi nostetaan vieraiden vähintään kolmen maalin voitto in 1,75 kärkikertoimella (raja 1,66). (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!