Classic -2,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Happee-Classic (klo 18.30)

Jyväskylän Happee lukeutuu sarjan kestomenestyjiin mutta tuloksellinen käyrä osoittaa mahtivuosista selkeästi alaspäin. Viime vuosina joukkuetta on leimannut erittäin epätasainen suorittaminen ja sama kaava on toistunut myös tällä kaudella. Parhaimmillaan Happee on pyyhkinyt kärkijoukkueista Oilersilla lattiaa ja huonona päivänä selkeästi heikommat Steelers ja viimeksi EräViikingit ovat hakeneet Monnarilta täyden pistepotin mukaansa. Tero Kotilainen on penkin takana meidän papereissa melko iso miinus ja käytännössä Happeen peli perustuu lähes täysin kärkiyksilöiden taikatemppujen varaan. Peter Kotilainen on nakutellut yli 15 tehopistettä enemmän kuin joukkueen sisäisessä pörssissä toisena oleva Juuso Heikkinen, jonka syksyn suonenveto melko odotetustikkin on laantunut. Sveitsistä palannut Jami Manninen on todella iso vahvistus mutta tämän takana ratkaisijoista on todella iso pula. Puolustuskalusto on Jonne Junkkarisen ja Emil Ukkosen johdolla erittäin laadukas mutta täysiä tehoja valmennus ei tästäkään vielä ole onnistunut saamaan irti. Kotijoukkueen isoin huolenaihe illan ottelussa on Peter Kotilaisen viime ottelussa saama kahden ottelun pelikielto, joten joukkueen ylivoimaisesti tärkeintä palasta ei tänään kaukalon puolella nähdä.

14 ottelua ja 14 voittoa. Tampereen Classic on jälleen ollut täysin omaa luokkaansa ja ainoastaan pieni kauneusvirhe Nokian KrP:tä vastaan sotkee täysin virheettömän rekordin. Ylivoimaisella kokoonpanolla operoiva Family on voittanut ottelunsa keskimäärin yli neljän maalin marginaalilla ja rutiinitaso joukkueella on hämmästyttävän korkella. Nico Salon johtama ykkösviisikko on tuttuun tapaan ollut täysin pysäyttämätön ja tamperelaisten suvereenista voittokulkua vielä alleviivaa se että kaksi alempaa ketjua eivät ole olleet vielä lähelläkään parastaan. Lassi Torisevan selän takana verkko on heilunut alle neljä kertaa ottelua kohden ja melko varmasti maajoukkuevahti saa starttivuoron myös tämänpäiväisessä.

Joukkueiden historia on hyvinkin tasainen ja viime kaudella Happee laittoi puolivälieräsarjassa Classicille oikeinkin hyvin kampoihin mutta voittosarake kallistuu silti reippaasti tamperelaisten suuntaan. Kotijoukkue on ollut tällä kaudella jälleen hienoinen pettymys ja etenkin pelillisesti tekeminen on ollut luvalla sanoen heikkoa. Peter Kotilaisen poissaolo on joukkueelle lähes kuolinisku ja mikä tahansa muu kuin vierasvoitto olisi melkoinen yllätys. Classicin rutiinitaso on täysin poskettoman korkealla ja viimeistään kolmannessa erässä ykköspyssyt Sami Johanssonin johdolla tulittavat tarvittavan eron tulostaululle. Nostetaan vihjeeksi Classicin voitto melko maltillisella 2,5 maalin tasoituksella, jolle tarjoilee markkinoiden kärkikertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *