Norwich

KERROIN

2.30
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vakiossa palataan lauantaina takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, eli tarjolla on perinteinen lauantaivakio ilman bonusrahaa. Kupongin mielenkiintoisin matsi pelataan Liverpoolin ja Arsenalin välillä.

Ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Liverpool-Arsenal (70-20-10)

Liverpool jatkaa Valioliigan kärkipaikalla ilman yhtään tappiota. Jurgen Kloppin miehistö ei tällä hetkellä pudota helppoja pisteitä- peli kulkee ilman ongelmia. Arsenal on pelannut myös upean alkukauden, mutta viime aikoina on tullut lunta tupaan. Heikkoja tuloksia selittää pitkä loukkaantuneiden lista, joka on pakottanut merkittäviin muutoksiin avauskokoonpanossa. Siipirikkoinen Gunners pystyy tuskin haastamaan Liverpoolia. Kotivoitto maistuu mukavasti varmaksi, sillä se on selvästi alipelattu.

2: Tottenham-Wolves (66-22-11)

Tottenhamilla on takana kaksi komeaa voittoa. Boxing Dayn matsissa kaatui Bournemouth 5-0, ja sunnuntaina Spurs nujersi Evertonin vieraissa 2-6. Hurja vire on nostanut joukkueen jopa Manchester Cityn yläpuolelle. Wolvesin kausi on sujunut ongelmitta, pois lukien loka/marraskuun heikko jakso. Takana on vain yksi tappio viidestä ottelusta, joka tuli Liverpoolia vastaan. Joukkue pystyy pitämään myös kärkijoukkueet kurissa tiiviillä puolustuspelillä. Peräti 77% merkitty Spurs voi olla liika kova pala ohitettavaksi, mutta laita kohde vähintään umpeen. Wolvesin menestys palkitsee hienosti.

3: Watford-Newcastle (45-29-26)

Watford on ollut mukavassa vireessä edelliset kierrokset. Joukkueen hyökkäyspeli on alkanut taas toimia, ja tulosta on tullut maalien ja voittojen myötä. Boxing Dayn kierroksella Hornets taipui tosin Chelsealle kotona 1-2. Newcastle hävisi viikolla Liverpoolin vieraana 4-0. Kokonaisuutena Magpies on kuitenkin kelpo vireessä, sillä Pool-tappiota edelsi myös kaksi nollapeliä. Watford on selkeästi ylipelattu, joten ohitetaan kotisuosikki tässä kohtaa. Altavastaajan asema sopii hyvin Newcastlelle, eikä Watford ole kaksikosta merkittävästi vahvempi.

4: Brighton-Everton (35-29-36)

Brighton pelasi Boxing Dayn kierroksella vaihteeksi hyvän ottelun. Seagulls puristi 1-1 -tasapelin Arsenalilta täysin ansaitusti. Brighton ei ole voittanut neljään otteluun, eikä joukkue ole muutenkaan esiintynyt erikoisesti. Everton hävisi rumasti Tottenhamille sunnuntaina 2-6, mutta kuittasi tämän komealla 1-5 -vierasvoitolla Burnleystä keskiviikkona. Kyseessä oli ensimmäinen voitto kuuteen otteluun, joten Everton katkaisi heikon (ja epäonnisenkin) putken tyylikkäästi. Ottelu on paperilla hyvin ympäripyöreä. Vakion peliprosenteilla 1_2 on paras valinta.

5: Fulham-Huddersfield (44-30-26)

Fulhamin puolustuspeli on parantunut odotetusti Claudio Ranierin tultua manageriksi. Takana on kaksi hyvää matsia Wolvesia (1-1) ja Newcastle (0-0) vastaan. Voitot ovat yhä liian tiukassa, eikä joukkue pääse pakoon taulukon pohjilta. Huddersfield on valahtanut takaisin sarjajumboksi kuuden ottelun tappioputken myötä. Terriers on esiintynyt yhä varsin kelvollisesti, mutta taso ei vain riitä hyökkäys- eikä puolustuspäässä Valioliigaan. Kyseessä on tärkeä jumbokamppailu, jossa molemmat välttelevät varmasti tappiota. Aavistuksen ylipelatun kotivoiton voi varmistaa, jos kukkaro vain kestää.

6: Leicester-Cardiff (60-25-15)

Leicesterillä on takana huikea viikko. Joukkue kaatoi viime lauantaina Chelsean vieraskentällä 0-1, ja tätä seurasi Manchester Cityn nujertaminen Boxing Dayn matsissa 2-1. Leicester on noussut voittojen myötä sarjan sijalle 7, mikä on tällä hetkellä aivan oikea paikka. Cardiff taisteli keskiviikkona harvinaisen vieraspisteen Crystal Palacen kotiluolassa. Joukkue oli pahasti jyrän alla, mutta selvisi taidolla ja tuurilla. Reissupelit menevät edelleen pahasti vihkoon, sillä taso ei vain tahdo riittää aktiivisesti prässäävien vastustajien pysäyttämiseksi. Leicesterin pelikannatus on lähtenyt laukalle: kotivoittoa on merkitty jopa 74%. Kokeillaan tässä pommia ja haetaan kupongille X2! Ehkä Cardiff venyy toistamiseen onnistuneeseen puolustustaisteluun.

7: Norwich-Derby (50-26-24)

Norwichin pitkä tappioton putki oli lähellä katketa keskiviikkona. Joukkue oli kolme maalia perässä vartti ennen loppua Nottinghamia vastaan, mutta kiri 3-3 -tasuriin kahdella yliaikamaalilla. Norwichin itseluottamus on hurjalla tasolla, ja pallo näyttää tällä kaudella vain pomppivan suotuisasti. Derby hävisi Boxing Dayn matsin ansaitusti Sheffield Unitedin vieraana maalein 3-1. Rams on pelannut kolme heikkoa ja voitotonta matsia peräkkäin, mutta joukkue on pysynyt silti playoffs-viivan yläpuolella. Norwich on pelattu Vakiossa aivan kohdalleen, joten luotetaan Kanarialintujen jatkavan lentoaan kohti Valioliigaa!

8: Bristol C-Rotherham (53-27-20)

Bristol Cityn tappioton putki kasvoi kuuteen otteluun Boxing Dayn kierroksella. Saldona oli tosin heikko tasapeli Brentfordia vastaan. City ei ole esittänyt viime aikoina ihmeitä, mutta joukkueen rutiini riittää pisteiden tasaiseen keräämiseen. Rotherham on puolestaan hävinnyt kaksi matsia putkeen. Boxing Dayn vierastappio Boltonille oli erittäin kitkerä, sillä kyseessä oli tärkeät pisteet putoamiskamppailussa. Millers on ollut todella kotiriippuvainen joukkue ja kerännyt vain 4/22 pisteestä reissupeleissä. Bristol C on pelattu Vakiossa niin pahasti liikaa, että tässä kohteessa laitetaan pelimerkit X2 suuntaan. Rotherhamilla on kohtalaiset saumat venyä pisteeseen, sillä kotivoitto ei toteudu paljon yli 50 pinnan todennäköisyydellä.

9: Millwall-Nottingham (33-31-36)

Viime kauden yllättäjäjoukkue Millwall on palannut tänä syksynä omalle tasolleen. Lions otti viikolla vasta kauden viidennen voittonsa, kun heikko Reading kaatui kotona maalein 1-0. Kyseessä oli ensimmäinen täysi pistepotti yhdeksään otteluun. Nottingham menetti todella katkeralla tavalla 0-3 johdon Norwichin vieraana 3-3 -tasapeliin. Voitto olisi taatusti tuonut itseluottamusta, sillä takana on hieman heikompi jakso ja neljä peliä ilman kolmen pisteen suoritusta. Nottingham on perustasoltaan luokan vahvempi joukkue. Pelistä voi odottaa todella vähämaalista ja tasaväkistä. Vakion paras merkki on 27% pelattu Millwall. Kohde kannattaa muurata umpeen, jos vain budjetti kestää.

10: Preston-Aston Villa (32-26-42)

Preston ei ole ollut viime aikoina parhaimmillaan. Joukkue on hävinnyt kaksi edellistä ottelua varsin keskinkertaisilla esityksillä. Boxing Dayn kierroksella PNE taipui Hullin isäntänä maalein 1-2. Aston Villa voitti keskiviikkona Swansean vieraissa 0-1 pelivihjeemme mukaisesti. Kyseessä oli ensimmäinen voitto kolmen heikomman ottelun jälkeen. Villa piti myös nollat pitkästä aikaa Championship-pelissä. Tasoero on vieraiden suuntaan selvä, ja Villa on suosikki voittamaan myös Prestonin kotiluolassa. Luotetaan Villan hyvän vierasvireen jatkuvan ja poimitaan oikein pelattu kakkonen varmaksi.

11: West Bromwich-Sheffield W (70-18-12)

West Bromwich on tällä hetkellä vakuuttavassa vireessä. Takana on kolme ansaittua voittoa putkeen maalierolla 8-1. Kahdeksan edellisen ottelun saldo on komea 6-2-0, ja hyvä vire on nostanut joukkueen takaisin kolmen sakkiin. Sheffield Weds on saanut myös pitkän surkean putkensa poikki. Takana on kaksi todella harvinaista voittoa Prestonista (1-0) ja Middlesborosta (0-1 vieraissa). Asiaa lienee auttanut se, että manageri Jos Luhukay sai monoa juuri ennen joulua. Managerinvaihto on tuonut taas kerran buustia tuloksiin. WBA:n voi jättää tästä huolimatta varmaksi – etenkin pienillä kupongeilla. Tasoero on selvä, eikä Sheffield Wedsin venyminen edes pisteeseen ole todennäköistä.

12: Leeds-Hull (58-26-16)

Hienon kauden pelannut Leeds jatkaa edelleen Championshipin kärkipaikalla. LUFC on voittanut peräti seitsemän ottelua peräkkäin maalierolla 13-5. Joukkueen puolustus on tällä hetkellä Middlesbron jälkeen sarjan paras. Hull on myös paremmassa vireessä kuin kertaakaan tämän tai edellisen kauden aikana. Tigers on pelannut saldon 4-2-0 edellisestä kuudesta ottelusta ja voittanut kolme matsia putkeen. Joukkueen peli on kulkenut mallikkaasti myös vieraskentällä. Leeds on pelattu Vakiossa lähes 70 pinnaa, joka on pahasti liikaa. Hienossa vireessä oleva Hull voi hyvinkin yllättää sarjakärjen, joten kokeillaan tässäkin kovan kotisuosikin ohitusta.

13: Sheffield Utd-Blackburn (58-24-18)

Sheffield United jatkaa edelleen playoffs-viivan paremmalla puolella. Blades kaatoi Boxing Dayn kierroksella kovan Derbyn kotikentällä maalein 3-1. Peli kulkee kaikin puolin varsin kelvollisesti, eikä United ole hävinnyt viime aikoina kuin sarjan kärkijoukkueille. Blackburnin kurssi on sen sijaan laskussa. Rovers ei ole voittanut neljään matsiin, ja tappiota on kertynyt myös kaksi peräkkäin. Pienestä alavireisyydestä huolimatta saldo 7-10-7 on varsin kelvollinen joukkueen materiaaliin nähden. Sheffield United on matsissa pari pinnaa alipelattu, joten poimitaan päätöskohteesta osuva suosikkivarma.

Voit käyttää yllä olevia todennäköisyysarvioita myös vedonlyönnin puolella. Rajakertoimen saat kaavalla 100/todennäköisyysarvio. Esim. Sheffield Unitedin voitosta pitäisi saada yli 1,72 kerroin (100/58), jotta kohde olisi pelattava. Parhaita kohteita ovat Championshipistä: Hull @ 6,65 Pinnacle (16%), Rotherham +0,5 @ 2,40 (47%) ja Norwich @ 2,30 (50%). Valioliigan lauantain pelikohteista löydät laajemmat ennakoinnit tästä artikkelista.

Parhaat varmat: 1:1, 7:1, 13:1
Parhaat ohipelit: 3:X2, 8:X2, 12:X2

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!