Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaan ensimmäinen varma löytyy heti avauskohteesta. Selene Lune erottuu voimillaan aina arvaamattomassa tammalähdössä. Myös toinen takamatkalainen, Ice Wine on kova hevonen tähän lähtöön. Merkkien säästämiseksi luotamme että, väkivahva Selene Lune syö Ice Winen kirin raastavalla matkavauhdilla. Ideavarmana laitetaan viimeiseen lähtöön kanuunakirejä toisensa jälkeen tehnyt Sunbeam 11%. 8-radaltakin Sunbeam saattaa pamauttaa jopa keulaan.

Toisen kohteen suosikki Elias Juonetar varmistetaan keulaan pääsevällä Metsärinteen Valta:lla sekä täysin unohdetuilla Lakan Leija:lla, sekä Poikolan Neito:lla.

Kolmannen kohteen Callela Einsteinissa olisi jopa varma ainesta. Vihjeiden kirjoittajaa kuitenkin harmittaisi, jos lappu kaatuisi niinkin kovien hevosten kuin MAS Champ, Better Boss tai Qvidja’s First voittaessa. Otetaan kaikki lapulle.

Neljäskohde saadaan käytännössä tukkoon viidellä merkillä. Välähdys voittaa, jos ravi maistuu. Koskelan Akseli ja Polara ovat vahvoilla Välähdyksen laukatessa. Mukaan vielä Sheikki sekä Evartti.

Viides kohde on 3100m maraton matka, joka vaikuttaa kahden kovan kaupalta. Fountain Dynamite vetää keulasta pitkään, mutta takaa tulee hurja Perfect Rainmaker. Josrahapussi kestää, niin seuraavat merkit ovat Santo Grial sekä Lady Nightingale.

Kuudennen kohteen kansanvarma(80%) T.Rex varmistetaan isonrahan toivossa. Hurjaluokkainen Sobel Conway väijyy takarivistä ylivauhtia ja nousee jokatapauksessa Jokimaan pitkällä loppusuoralla korkealle. Hazelhen Hermes mainioita kirejä jo pitkään ja tulee aina rehdisti maaliin. Samat sanat pätee kärjen tuntumaan pääsevään Shadow Of Brisbaneen.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 4,8,11,12

Lähtö3: 4,6,9,11

Lähtö4: 1,2,4,5,6

Lähtö5: 1,8

Lähtö6: 2,5,9,10

Lähtö7: 8. Vihjerivin hinta: 32e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *