Southampton

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Helmikuun viimeisenä päivänä pelataan viisi ottelua Valioliigassa. Olemme tällä kertaa vierasjoukkueiden kelkassa.

Brighton-Crystal Palace (klo 14:30)

Kotijoukkue Brighton voitoton putki jatkui viikko sitten yhdellä ottelulla. Seagulls väänsi 1-1 -tasapelin Sheffield Unitedin vieraana, eikä esitys ollut todellakaan kehuttava. Matsin xG-luvut jäivät vastustajalle noin 1,50 vs 0,90 eli Brighton olisi hyvin voinut myös hävitä ottelun.

Edellisestä voitosta on kulunut nyt pari kuukautta. Brighton kaatoi 28. joulukuuta heikon Bournemouthin 2-0, mikä on ainoa täysi pistepotti kahteentoista otteluun. Seagulls on voittanut ylipäätään koko kaudella vain kuusi matsia, mikä on huolestuttava määrä.

Brighton on pysynyt pois putoamiskamppailusta keräämällä onneksi ison kasan tasapelejä.

Vierailija Crystal Palacen tilanne ei ole juuri Brightonia parempi. Eagles sai sentään heikon jakson poikki viikko sitten kaatamalla Newcastlen kotonaan 1-0. Hodgsonin joukkue oli myös xG:n valossa selvästi parempi.

Tätä ennen Palace hävisi kolme matsia putkeen ja pelasi seitsemän ottelua ilman voittoa. Brightonin tavoin se on pelannut lukuisia vähämaalisia tasapelejä, joiden tuomat pisteet ovat pitäneet joukkueen toistaiseksi poissa putoamiskamppailusta.

Brighton ja Crystal Palace ovat pelivoimassa varsin lähellä toisiaan. Palace on vielä hieman edellä, minkä lisäksi altavastaajana pelaaminen vieraissa taulukon alempaa kastia vastaan on perinteisesti sopinut joukkueelle erinomaisesti.

Betsaamme Crystal Palace +0,5 in 1,82 kertoimella. Tämä vetomuoto kattaa erittäin todennäköisen tasapelin. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

West Ham-Southampton (klo 19:30)

West Ham säilytteli Liverpoolia maanantain myöhäisillan ottelussa. Hammers hyödynsi harvat paikkansa maaleiksi ja käänsi 1-0 tappioaseman 1-2 johdoksi, mutta taipui lopulta ansaittuun 3-2 -selkäsaunaan.

Vuodenvaihteessa managerinpestin ottanut David Moyes aloitti urakkansa kahdella voitolla – yksi Valioliigassa ja yksi FA Cupissa. Siihen ilonaiheet sitten jäivätkin. Liverpool-tappion myötä West Ham on pelannut Valioliigassa seitsemän ottelua saldolla 0-2-5.

”Uusvanha” Moyes tuli taas pelastamaan joukkuetta putoamiselta, mutta hän näyttää sysänneen West Hamin entistä syvempään ahdinkoon.

Southampton on piristynyt huomattavasti heikon alkukauden jälkeen. Saints otti viikko sitten todella vakuuttavan voiton Aston Villasta, vaikka numerot olivat ”vain” 2-0. Viime viikkoina joukkue on kärsinyt hieman epäonnesta ja ailahdellut, mutta isossa kuvassa näyttää hyvältä.

Saints on pelannut kymmenen edellistä ottelua Valioliigassa saldolla 6-1-3. Kolmesta tappiosta yksi on myös Liverpoolin vieraana. Joukkue uhkuu hyvää itseluottamusta, ja hyökkäyspäässä Danny Ings pelaa parasta kauttaan vuosiin.

Southampton on pelivoimaltaan selvästi West Hamia vahvempi. Tasoeroa on jopa niin paljon, että me tarjoamme vieraille markkinoita suuremman suosikkiaseman. Otetaan rohkeasti kiinni suoraa voittoa in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *