HPK (1X2)

KERROIN

2.47
0
pv
0
t
0
min
0
s

TPS ja HPK kohtaavat perjantaina toisensa viidennen kerran. Otteluvoitot ovat tällä hetkellä 3-1 HPK:lle, joten sarja on katkolla ensimmäistä kertaa.

TPS on ollut koko sarjan HPK:ta valtavasti perässä etenkin fysiikan osalta. TPS ei pysty haastamaan hämeenlinnalaisia liikkeellään ja peli menee hyvin pitkälti selviytymiseksi. Filppula, Suoranta ja Korpikoski olivat ennakkoon kaikki kärkipään pelaajia, mutta heidän pelaamisestaan paistaa hyvin vahvasti puolikuntoisuus. Edellisessä ottelussa jokainen toki oli poissa kokoonpanosta.

TPS:n kannalta posiitivista on ollut Haukelandin taso maalinsuulla – norjalainen on antanut torjunoillaan TPS:lle mahdollisuuden kamppailla voitosta.

HPK on ehdottomasti kauden positiivisin yllättäjä. Pennasen suojatit ovat tehneet erinomaista työtä kesällä, minkä ansiosta joukkue on fyysisiltä ominaisuuksiltaan ehdottomasti tämän sarjan kärkeä. Fysiikan ja pelitavan ollessa kunnossa, joukkue on erittäin hankala voitettava juuri tällä hetkellä.

Ottelusarja on jättänyt jopa pienen pienen tunteen siitä ettei HPK:n ole tarvinnut antaa edes aivan kaikkeensa. Turussa joukkue nosti kuin napista tasoaan TPS:n mentyä johtoon ja hallitsi tämän jälkeen kenttätapahtumia lähestulkoon mielin määrin, vaikkakin ottelun lopulta jatkoajalla hävisikin.

Repaleinen TPS-rosteri huutaisi kovasti avainpelaajiaan…täysikuntoisena. Tämän hetken TPS:n on vain yksinkertaisesti todella paljon HPK:ta perässä liikkeessä , ja sarjan rasitukset alkavat näkymään TPS-leirissä peluutuksenkin takia selkeästi HPK:ta enemmän. TPS:n mahdollisuudet olivat ehdottomasti sarjan alkupuolella. Tällä hetkellä tilanne näyttää jopa toivottomalta, vaikka ottelut ”maalin pelejä” numerollisesti ovat olleetkin.

TPS- hyökkäyspelaaminen on niin olematonta, että ainoa mahdollisuus on Haukelandin loistaminen maalinsuulla. Playoffeissa on reagoitava nopeasti nähtyyn, ja ottelusarja tulee vääjäämättä päättymään perjantaina fyysisesti ylivoimaiselle HPK:lle. Maksimipanostus sisään in 2,47 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!