Houston

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

MLB runkosarja pyörähti eilen käyntiin todenteolla 15 ottelun kierroksella. Tästä hetkestä eteenpäin aina syyskuun loppuun asti pelataan melkeinpä jokaisena päivänä otteluita. Kauden mittaan jokaiselle joukkueelle kertyy 162 runkosarjaan ottelua, mikä tarkoittaa keskimäärin kuuden ottelun viikkotahtia. Pelattavaa tulee siis riittämään myös MLB-betsarille.

Baseball on laji jossa joukkueiden keskinäistä paremmuutta on helpompi mitata (kvantifioida) kuin monessa muussa lajissa. Ottelu koostuu hyvin pitkälti yksittäisistä kaksintaisteluista syöttäjän ja lyöjän välillä, joissa muiden pelaajien vaikutus pelitapahtumiin on vähäistä. Koska peli on ”pysähtyneessä tilassa” jokaisen syötön välillä, on pelin pienempienkin yksityiskohtien tilastointi mahdollista. Jos/kun lyöjä osuu palloon, kentällä tapahtuu huomattavasti vähemmän asioita (ja helpommin mallinnettavia) kuin esim. jalkapallo-ottelussa, jossa yksittäisen pelaajan hyvä/huono suoritus voi olla erittäin riippuvainen kanssapelaajien suorituksista (22 pelaajaa liikkuu käytännössä koko ajan).

Pelin luonteesta johtuen yksittäisissä otteluissa nähdään paljon yllätyksiä. Pitkässä sarjassa parhaat joukkueet kuitenkin erottuvat edukseen, tosin monesti erot ovat hyvin pieniä (parhaat joukkueet voittavat yleensä noin 60 % ja heikoimmat noin 40 % otteluistaan).

Tampa Bay Rays-Houston Astros (02:10)

Yön kamppailussa kohtaavat kaksi erittäin hyvää syöttäjää kun Tampa heittää moundille Charlie Mortonin ja Houston Gerrit Colen. Etu tässä matchupissa on niukasti Houstonilla. Houston Astrosin sisäpeli (lyönti) on ennakkoarvion mukaan sarjan parasta kun taas Tampan sisäpeli on hieman keskimääräistä parempaa. Arvioimme Astrosin voittavan ottelun noin 62 % todennäköisyydellä mikä riittää hyvin pelikelpoiseksi kohteeksi.

Pelataan Houston ilta kertoimella 1,73 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!