Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Barkov Evo on voittanut molemmat tänä vuoden starttinsa. 4-vuotias huippulupaus voitti Tammikuussa kuolemanpaikalta ja Maaliskuussa keulasta. Nyt se nauttii ainakin perusmatkan valjakoiden kunnioitusta niin paljon että, eiköhän keulapaikka ole tarjolla. Siitä Barkov Evo pystyy lopettamaan niin kovaa että, takamatkalaiset saavat kyllä pistellä tosi kovaa, jos meinaavat voittaa. Toinen varma on viidennen kohteen Zara Avenger. Joensuussa kuolemanpaikka oli tammalle liikaa, mutta ihan taistellen se tuli kolmanneksi. Jokimaan voitoissaan se teki mahtavat kirit. Nyt se sillä on sauma päästä keulaan voltin kolmoselta. Joka tapauksessa se pääsee iskemään kiriin lähempää kärkeä ja on erittäin todennäköinen voittaja.

Avauskohde pelataan kolmella merkillä. Suosikki All Star Mint jäi pois, mutta takamatkalla on muitakin kovia. Gal Gadot Racing jaksaa kiertää. Taulu on päässyt laukkojen myötä repaleiseen kuntoon, mutta ravilla se kiertää korkealle. Piteraq on luokaltaan porukan kovin. Sillä on tauon jälkeen kaksi starttia kropassa ja eiköhän kunto ole kohenemaan päin. Perusmatkalta otetaan mukaan Teivossa umpipussiin jäänyt Black Revenge. Kiritilat saatuaan se olisi melko varmasti voittanut.

Toisen kohteen niukka ykkösmerkki on tauon jälkeen vakuuttanut Dalton Buugi. Lauantaina Turussa sille luovutettiin keulat ja siitä se veti maaliin asti. Ravi ei näyttänyt ihan täydelliseltä, mutta hyvin se vastaili uhittelijoilleen. Tähti-Teijo on laukkaillut lähes joka lähtöön, mutta silti voittanut jo neljästi tänä vuonna. Perusmatkan Ari ja Valencia olisivat molemmat keulasta pahoja ohitettavia. Yllättäjänä mukaan Oon Eka (5%), joka palasi tauolta Jokimaalle. Viime vuoden se lopetti kahteen voittoon.

Neljäs kohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Matkana 3120m. Kahdelta pakilta lähtevät voimanpesät jyräävät kaikki voittomatsiin ilman epäonnea. Issakan Valo on ravatessaan jyrännyt kahden sakkiin tämän vuoden puolella. Rallin Muisto esitteli voimiaan Vermossa viime keskiviikkona voittaen hallitusti keulasta 2620m. Virin Urho tunnetaan voimistaan ja se nauttii matkasta. Edemmiltä paaluilta vain Briljantti Buugi pystyy hyvänä päivänään haastamaan takamatkan kovanaamat.

Päätöskohde vaikuttaa Global Withdrawl:n ja American Hero:n kaksintaistelulta. American Hero lienee keulassa, kun global Withdrawl:n sisäpuolelta lähtee lujaa myös Bag’s Simoni. Otetaan suosikeille kaksi varmistusta. Payet (8%) on valmiiksi toisella radalla ja on esittänyt talvella muutaman kovan kirin. J.H.Mannerheim (9%) voisi ykköseltä pystyä puolustamaan American Heron:n selän. Jos se siitä pääsee maalisuoralla iskemään, ei voitto olisi jättiyllätys.

Lähtö1: 4,7,8

Lähtö2: 1,3,5,7,10

Lähtö3: 3

Lähtö4: 6,8,9,12

Lähtö5: 3

Lähtö6: 1,2,5,9 Vihjerivin hinta:

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *