Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Forssan kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen An-Lisa ei ole vielä lyhyellä urallaan voittanut. Kolmeen edelliseensä se on kuitenkin ollut hyvä toinen ja voitto roikkuu ilmassa. Takamatkalasista An-Lisa erottuu muista ja perusmatkalaisten pitäisi parannella ennätyksiään sekunti kaupalla, mikäli mielivät voittaa. 24% Pelattuna An-Lisa on mainio varma. Toinen varma napataan kolmannen kohteen Kilchomanista. Kilchoman oli tauolta paluussaan Jokimaalla oikein hyvä toinen, häviten vai ylivoimatyyliin voittaneelle Business Schoolille. Hyvältä paikalta se saa nyt juoksun kärjen läheltä ja pahin vastus, Mickey Match on 8-radalla ja tulee suoraan yli 10kk tauolta.

Toinen kohde pelataan kolmella merkillä. Niukka suosikki on takarivin BWT Gazeau. Viisivuotispokaalissa se hävisi vain hurjalle Shachills Twisterille. Kyseessä on huippulahjakas hevonen, joka voi nousta jo tänä vuonna tosi paljon sarjoissaan. Varmistukseksi napataan eturivin hyviltä paikoilta viime vuoden voitokkain hevonen, All Star Mint, sekä kaksi tolppaa putkeen napannut Ray Boy.

Neljäs kohde on 3140m kylmäveri tammoille. M.A. Piste on kunnossa ja niukka suosikkimme. Haasteen heittää ainakin sisemmältä lähtevä Sirpsakka, joka Jokimaalla hävisi vain Ravikuningatar Suven Sametille. Potintekijöiksi mukaan Pirttilän Olga (5%), joka menee matkan ja kautensa avaava Varoitus (6%), joka ei parhaana päivänään väsy millään.

Viides kohde on 3140m lämminverisille. Eventful Swamp on keulapsyykillä suosikki ja voi vetääkin siitä pitkään. Kyle Web (3%) yrittää pitää suosikin selän. Jos se saa lopussa kiritilat johtavan selästä, ei voitto saa olla yllätys. Highway to Hill tulee pitkältä tauolta, mutta on hevosena lähdön parhaimmistoa. Salam Aleikum säväytti 4-vuotis kaudellaan kovissa lähdöissä ja sillä on nyt startti alla tauon jälkeen. Kunnossa oleva Mr Reddington jyrää varmuudella takaakin voittomatsiin. Potin räjäyttäjäksi mukaan hyvältä paikalta nollapelattu The Breeze.

Kuudennessa khteessa juostava matka on peräti 4140m. 100m pakilta lähtevä Nyland on suosikki, mutta ei satasen pakilta sitä voi varmaksi pelata, vaikka lähdön paras hevonen onkin. 80m pakilta Karlo (8%) ei väsy sitten millään ja sille sopisi tasaisen reipas matkavauhti. Virin Urho ei myöskään anna voimissa tasoitusta. Hurman Vieskeriä (3%) ovat laukat vaivanneet, mutta se on pärjännyt aina ravilla. Nyt se starttaa 20m pakilta kaksin Masavesan kanssa. Otetaan täysin unohdettu Hurman Viesker potintekijäksi.

Päätöskohteen jättisuosikki Rosima varmistetaan kahdella merkillä. All or Nothing avaa keulaan ja se on paha kierrettävä myös Rosimalle. Karsinnassa All or Nothing oli oikein vakuuttava voittaja keulasta. Lake’s Elmer kierteli pitkällä kirillä oman karsintansa voittoon ja 3% on naurettavan vähän pelattu.

Lähtö1: 10

Lähtö2: 4,5,10

Lähtö3: 4

Lähtö4: 2,4,5,9,10

Lähtö5: 1,2,3,4,9,10

Lähtö6: 4,7,10,12

Lähtö7: 2,3,4, Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *