Elfsborg DNB

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin pääsarja Allsvenskan on palannut pari päivää sitten kolmen viikon mittaiselta kesätauolta. Löysimme lauantain otteluista kaksi hyvää peli-ideaa.

Östersund-IFK Göteborg (klo 17:00)

Östersund hakee uutta vauhtia kauteensa IFK Göteborgin isäntänä. Viime vuodet Allsvenskanin ylemmässä keskikastissa viettänyt joukkue hyytyi pahemman kerran ennen sarjan kesätaukoa.

ÖFK pelasi kuusi voitotonta ottelua saldolla 0-3-3, mikä pudotti seuran Eurocup-paikoilta sarjan keskikastiin. Ennen kesätaukoa pelatulla kierroksella Östersund jakoi pisteet Sundsvallin kanssa maalein 1-1.

Myöskään xG-luvut eivät vakuuta, eli tappiot ovat olleet pääosin ansaittuja.

IFK Göteborg pelaa täysin erilaista kautta verrattuna viime vuosien rämpimiseen. Blåvitt on vihdoin palannut Allsvenskanin kärkisijoille. Vuosi sitten joukkue rimpuili jopa putoamistaistelussa aina kauden loppuhetkille saakka.

Vierailijoiden pelivire alkoi myös hyytyä ennen kesätaukoa, sillä Göteborg voitti vain yhden neljästä ottelustaan jääden kolmessa matsissa nollille. Ainoa voitto tuli Häckeniä vastaan yliaikamaalilla, ja tuossa pelissä Häcken pelasi punaisen kortin vuoksi alivoimalla.

Göteborgin nollapeleissä huolestuttaa joukkueen heikko paikkojen luominen, missä on iso ero alkukauteen. Ennen taukoa IFK hävisi Örebrolle kotonaan maalein 0-1.

Vastakkain on kaksi perustasoltaan suht tasavahaa joukkuetta. Östersund oli käytännössä kaikissa alkurankingeissa IFK Göteborgin yläpuolella. Betsimarkkina on ylireagoinut ÖFK:n heikkoon vireeseen, ja Göteborgista on tehty jopa selvä vierassuosikki.

Kuten sanottu, IFK Göteborgin paras vire laantui myös ennen maaottelutaukoa. Mielestämme peli on vähintään 50-50, joten in Östersund DNB 2,23 kertoimella lähtee peleihin.

Falkenberg-Elfsborg (klo 19:00)

Falkenberg nousi täksi kaudeksi Ruotsin korkeimmalle sarjatasolle. Joukkue rankattiin ennen kautta lähes poikkeuksetta sarjan jumboksi, eikä alkukesä ole aiheuttanut suurempia korjauksia tähän näkemykseen.

FFF on voittanut koko kaudella vasta yhden ottelun, joka oli avauskierroksella tuolloin surkeasti pelannutta Örebrota vastaan 1-0 kotona. Falkenberg on pelannut xG:n valossa useita kelvollisia otteluita, mutta niin monen muun nousijan tavoin sen puolustus ei vain riitä korkeimmalla sarjatasolla.

Vierasjoukkue Elfsborg on rämpinyt edellä mainitun IFK Göteborgin tavoin edelliset pari vuotta. Entinen suurseura sai rivejään järjestykseen talven aikana, ja tulokset ovatkin olleet aiempaa parempia.

”Ellos” on hävinnyt vasta kolme ottelua koko kaudella, ja joukkue on yhä iskuetäisyydellä jopa Eurocup-paikoista. Ennen taukoa joukkue hävisi yhden neljästä ottelustaan, mikä oli vieraspeli laatujoukkue Djurgårdenia vastaan.

Elfsborg on hävinnyt tällä kaudella vain sarjan top 4 -joukkueille, mikä kertoo paljon joukkueen tasosta. Se ansaitsee selvän suosikkiaseman myös Falkenbergin vieraana. Todennäköisesti luvassa on taas varsin tasaiselta vaikuttava ottelu, jossa Falkenberg taipuu jälleen astetta heikompaan puolustuspeliin.

Poimimme kupongille Elfsborg DNB vedon in 1,85 kertoimella. Jos tasapeli ei pelota, voit napata tämä sijaan Elfsborg 1X2 mukavalla 2,55 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *