Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Uruguay (1X2)

KERROIN

1.79
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American neljäs välieräjoukkue saadaan selville sunnuntai-iltana. Lohko C:n odotetusti voittanut Uruguay lähtee otteluun selvänä suosikkina.

Kirjoitimme ennen turnausta, että näemme Uruguayn suurimpana haastajana kisaisäntä Brasilialle. Toistaiseksi joukkueen esitykset ovat olleet kelvollisia, joten Uruguay on yhä todennäköisin joukkue Brasilian vastustajaksi ensi viikolla pelattavaan finaaliin.

Uruguay murskasi Ecuadorin avauskierroksella, mutta jäi yllättäen Japanin kanssa 2-2 -tasapeliin. Tässäkin ottelussa Uruguay loi kyllä rajusti paikkoja ja olisi ansainnut voiton. Päätöskierroksella se kaatoi Chilen varsin tasaisessa ottelussa Cavanin maalilla.

Peru pääsi jatkoon A-lohkon kolmosena – kiitos muiden lohkojen suotuisien tuloksien. Maa romahti päätöskierroksella 0-5 -tappioon Brasiliaa vastaan, mikä vei maalieron rajusti miinukselle. Lopulta Peru oli tästä huolimatta paras lohkokolmonen neljällä pisteellä.

Ennen Brasilia-matsia Peru pelasi ansaitun 0-0 -tasapelin Venezuelaa vastaan ja kaatoi heikon Bolivian rutiinilla. Kokonaisuutena joukkue on esiintynyt varsin tasonsa mukaisesti, tosin murskatappio Brasilialle oli todella heikko suoritus.

Uruguay ei ole missään nimessä yhtä suuri suosikki, kuin Brasilia oli Perua vastaan. Tähän vaikuttaa pelivoiman lisäksi myös merkittävän kotiedun puuttuminen. Tasoeroa riittää kuitenkin merkittävästi, eikä Perun tappio Brasilialle ainakaan nostanut joukkueen statusta.

Vedonlyöntimarkkina on aliarvioinut Uruguayn tasoa koko turnauksen ajan, ja vihjasimme maan voittoa myös Chileä sekä Ecuadoria vastaan. Jatketaan samalla linjalla, ja poimitaan Betsafelta 1,79 kerroin peleihin. Uruguay voittaa arviomme mukaan kuusi kertaa kymmenestä, joten kertoimessa on ilmaa. Parhaat tarjoukset on kuitenkin syöty, joten panos pidetään maltillisena.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *