Getafe-RSO O2.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaina pelataan yksi ottelu Englannin ja Espanjan pääsarjassa. Kyseessä on kaksi vähämaalista vääntöä, joista löytyy myös pelattavaa.

Crystal Palace-Burnley (klo 22:00)

Kotijoukkue Crystal Palace lähti koronabreikille vakuuttavassa tuloskunnossa. Lontoolaiset voittivat Newcastlen, Brightonin ja Watfordin – kaikki maalein 1-0. Kyseessä oli kolme tärkeää ottelua alemmassa keskikastissa, joiden voitot varmistivat joukkueen sarjapaikan.

Eagles palasi tauolta myös terävässä iskussa ja kaatoi ongelmitta heikon Bournemouthin vieraissa 0-2. Neljän ottelun voittoputki tuli kuitenkin päätökseen viikkopelissä Liverpoolia vastaan. Palace oli lopulta täysin aseeton ja hävisi matsin 4-0.

Viikko-ottelu ei ollut ikävä vain tuloksellisesti, sillä joukkueen tärkeä hyökkääjä Wilfried Zaha loukkaantui kesken matsin. Zaha ei pelaa maanantai-iltana.

Vierasjoukkue Burnleyn paluu koronatauolta sujui murheellisesti. Clarets kohtasi viime maanantaina Manchester Cityn vieraissa ja hävisi tylysti 0-5. Tämä kuitattiin torstaina erittäin tärkeässä kotimatsissa Watfordia vastaan, josta Burnley naarasi 1-0 -voitolla kolme pistettä.

Torstain voitto nosti joukkueen 42 pisteeseen, mikä riittää käytännössä säilymiseen ilman ongelmia. Voidaan hyvin todeta, että Burnley on jälleen yllättänyt asiantuntijat. Moni ennakoi joukkueelle ongelmia tälläkin kaudella, mutta Clarets on lunastanut sarjapaikkansa sitkeällä puolustuspelillä.

Tässä ottelussa on vastakkain kaksi vähämaalista ja puolustukseen nojaavaa joukkuetta. Palacen tähtipelaaja Zahan puuttuminen on myös kova isku, mikä vähentää maaliodotusta entisestään. ”Under”-betsien kertoimet ovat jo hieman pudonneet, mutta tarjolla on vielä valueta ainakin pikkupeliin.

Me betsaamme rohkeasti alle 1,5 maalia in 2,56 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 42%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Getafe-Real Sociedad (klo 23:00)

Myöhäisillan ottelussa pelataan tärkeistä pisteistä Espanjan liigan kärkipäässä. Näyttää tosin siltä, että Getafe ja Real Sociedad ovat molemmat ulkona neljän parhaan joukosta.

Kotijoukkue Getafe lähti koronabreikille erinomaisista asetelmista. Pienen budjetin yllättäjä oli todella lähellä CL-paikkaa jo viime keväänä, mutta putosi kalkkiviivoilla Valencian taakse. Nyt Mestarien liiga jää haaveeksi koronaviruksen vuoksi.

Getafe tulokset ovat nimittäin olleet tauon jälkeen todella heikkoja. Joukkue on pelannut neljä ottelua saldolla 0-3-1, eivätkä xG-lukemat myöskään vakuuta. Pahinta saldossa on se, että Getafen otteluohjelma on ollut todella helppo. Granada, Eibar, Espanyol ja Valladolid ovat kaikki rankingissa selvästi madridilaisten alapuolella.

Vierasjoukkue Real Sociedad on ollut Getafen tavoin positiivinen yllätys. Jos kotijoukkue on menestynyt puolustamalla, niin Sociedad on pärjännyt iloisella hyökkäyspelillä. Kaksikkoa yhdistää se, että molempien tuloskunto katosi koronabreikin aikana.

Sociedad on pelannut neljä ottelua tauon jälkeen saldolla 0-1-3, eli tulokset ovat vieläkin huonompia Getafeen verrattuna. Aiemmin kaudella nähty iloinen hyökkäyspeli on ollut tiessään. Sociedad on tehnyt vain kaksi maalia neljään otteluun, eikä joukkue ole juuri luonut edes tilanteita.

Atletico Madrid on tullut takaa ja karannut käytännössä jo molemmilta joukkueilta. CL-unelman pitää elossa vain Sevillan neljän tasapelin putki. Tämän ottelun voittajalla on vielä saumat neljän joukkoon, mutta häviäjä voi unohtaa Euroopan kirkkaimmat valot.

Olemme maalimääristä eri mieltä markkinan kanssa. Ottelun lähtökohdat takaavat myös sen, että maali kumpaan tahansa suuntaan avaa peliä todella paljon. Betsaamme yli 2,5 maalia in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *