Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Verkon rivi koitetaan selvittää yhdellä varmalla. Kolmannen kohteen Wuuga teki rajun esityksen viime keskiviikkona Vermossa johtavan rinnalta. Wuuga taisteli urheasti aivan maalliin asti keulassa viilettänyttä, kovaa Eivaria vastaan,häviten vain pään mitan. Nyt ei ole Eivaria vastassa ja Wuuga jyrännee tässä voittoon vaikka johtavan rinnalta. Laukkariski Wuugalla on suurehko, mutta vaikealla rivillä se kelpaa varmaksi.

Avauskohteessa Power Blaster(63%) kerää aivan liikaa peliä. Otetaan kaksi varmistusta. BWT Devil on vaarallinen hyvältä lähtöpaikalta. Se saa joko keulajuoksun, tai paikan johtavan takaa. Lara Luca(7%) lähtee myös kovaa ja saa paikan läheltä kärkeä. Rattaille hyppää itse Risto ”Pappa” Airaksinen.

Toisen kohteen suosikki on My Match, joka onnistuneella juoksulla on kyllä lähellä voittoa. Amatööriohjastajien kisassa kaikki on mahdollista, joten otetaan varmistuksia. Maze Match sai huonon lähtöpaikan, mutta on hevosena lähdön parhaimmistoa. Mickey The Artist on aloittanut kautensa tolpalla ja kakkosella ja siihen ei saa tippua tässä. Moonlight Magical saa hyvän reissun kärjen lähellä ja on vain 8% pelattu. Potintekijöiksi vielä mukaan BWT Falcon (7%) ja Hila’s Elton (2%%).

Neljännen kohteen maraton matka koitetaan selvittää kahdella merkillä. Bean Fighter vetää keulasta pitkään. Lyhyemmät ,aikataulu se on jaksanut vetää maaliin asti, mutta nyt pitkällä matkalla siitä ei voi olla ihan varma. Otetaan kaveriksi takaa väkivahva Morris, joka kiertää tässä porukassa korkealle. Lapulta jää pois paljon hyviä hevosia, kuten Lista’s Minttu, Morris Match ja Heros Du Monde, joita suositellaan mukaan isompiin systeemeihin.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on Charlene Halm, vaikka se epäonnistuikin viimeksi. Laukkariski on, joten otetaan kolme varmistusta. Condesa sai huonon lähtöradan, mutta on ollut tällä kaudella aina kahden parhaan joukossa. Like Di Serafino on valmiiksi toisella radalla ja pääsee iskemään läheltä kärkeä. Mansikoita More voi olla kapasiteetiltaan jopa porukan paras, mutta lähtöpaikka antaa tasoitusta muille.

Päätöskohteeseen otetaan kolme porukan parasta hevosta. Arc Angel on ollut Suomen starteissaan tosi hyvä ja kuuluu joka lapulle. Remember My Name on napannut kolme tolppaaputkeenja on lähellä nytkin. Stoneisle Texas on urallaan jääny vain kerran ulos kahden sakista.

Lähtö1: 1,6,7

Lähtö2: 3,4,5,7,9,12

Lähtö3: 5

Lähtö4: 3,16

Lähtö5: 5,8,9,12

Lähtö6: 8,10,11 Vihjerivin hinta: 43,20eq

 

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *