Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lahden Jokimaalla ravataan lauantaina todella laadukas Toto-75 kierros.

Ideavarmana ensimmäiseen lähtöön pelataan Välkyn Tuisku. 12vuotias ori väläytteli luokkaansa sekä nopeuttaan Härmässä 21.6. Alku kierrettiin kolmatta rataa ja viimeinen puolikas neljättä rataa täysin omia vauhtejaan kereten vain toiseksi. Jokimaan pitkällä loppusuoralla Välkyn Tuisku kerkiää luantaina voittoon asti. Lisäksi juoksu onnistunee mukavasti 9-radalta.

Toisen lähdön Atupem kelpaisi varmaksi kaikilta muilta lähtöradoilta. Ykkösradalta on kuitenkin pieni pussitus vaara joten varmistetaan Gloria Web:illä.

Toinen varma poimitaan kolmannesta lähdöstä hurja Hachiko De Veluwe.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on karmeassa kunnossa oleva Benjamin Evo, mutta vihjerivissä päädymme revitykseen. Lapulle 8/10 valjakkoa.

Kolmas varma on viimeaikoina toinen toistaan upeampia esityksiä tehnyt Surprise Rose.

Kuudennen lähdön T.Rex on hieman ylipelattu, vaikka juokseekin varsin sopivassa porukassa ja hyvältä lähtöpaikalta. Jotain on kuitenkin puuttunut, kun edellinen voitto on yli puolentoistakuukauden takaa. Otetaan neljä varmistusta mukaan.

Viimeinen lähtö revitetään seitsemällä merkillä. Grainfield Ace, Obrigado ja Le Gros Bill kuuluvat joka lapulle. Vihjeriviin tulee näiden lisäksi neljä valjakkoa.

Vihjerivi:

Lähtö1: 9

Lähtö2: 1,7

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,4,5,6,7,8,9,10

Lähtö5: 4

Lähtö6: 1,4,5,6,7

Lähtö7: 2,3,4,5,6,9,10 Vihjerivin hinta: 28e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *