Arsenal +0.5

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Brittifutis ottaa varaslähdön kauteen jo tänä lauantaina, kun Arsenal ja Liverpool kohtaavat perinteisessä Community Shield -ottelussa. Liverpool on kymmenien vuosien jälkeen Community Shieldissä liigamestarin ominaisuudessa. Ottelu pelataan tuttuun tapaan Wembleyllä, joten kotietua ei ole kummallakaan.

Arsenal lähtee uuteen kauteen jopa aavistuksen positiivisissa tunnelmissa. Gunners on rämpinyt kyllä Arsene Wengerin lähdön jälkeen Valioliigassa, mutta upea FA Cup -pokaali oli hieno päätös kaudelle. Arsenal pelasi kauden 12 viimeistä ottelua saldolla 9-1-2 ja kaatoi Liverpoolin, Wolvesin, Chelsean ja Man Cityn.

Kesäloma on ollut tällä kertaa poikkeuksellisen lyhyt. Tykkimiehet on ehtinyt pelata vain yhden valmistavan ottelun, jossa joukkue lanasi helposti MK Donsin maalein 1-4. Nuori ranskalaistoppari William Saliba sai ottelun jälkeen kovasti kehuja.

Erikoistarjous UUSILLE IN ASIAKKAILLE – voimassa vain 2.9. saakka!

Liverpoolille viime kausi oli siis historiallinen, kuten kaikki varmasti tietävät. Joukkue voitti Valioliigan ylivoimaiseen tyyliin. Trendi oli kauden loppua kohden laskeva, mitä selittää osaltaan hyvin aikaisessa vaiheessa varmistunut mestaruus.

Jurgen Klopp on tehnyt upeaa työtä Liverpoolin peräsimessä. Ei kannata kuitenkaan tuudittautua siihen, että Pool olisi tällä hetkellä sarjassa mikään superjoukkue. Manchester City on pelivoimaltaan yhä selvästi edellä. Liverpoolia hiostaa myös hyvin lähellä takaa nouseva Manchester United.

Molempien joukkueiden kokoonpanoissa voidaan nähdä rotaatiota, sillä kauden valmistelut ovat vielä käynnissä. Mitään suuria lepuutuksia näin tärkeässä ottelussa tuskin tehdään. Oletamme molempien joukkueiden olevan suhteellisesti yhtä vahvalla kokoonpanolla liikenteessä.

Ottelun paras pelivalinta on selkeästi Arsenalin venyminen vähintään jatkoajalle eli betsaamme Arsenal +0,5 in 2,28 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50%. Kuten aiemmin jo mainittiin, Arsenal kaatoi loppukaudesta sarjan kovat nimet ja lopetti kevään tyylillä. Liverpool ei taas ollut koronabreikin jälkeen alkukauden tasollaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *