Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Forssan Toto-75 peli aloitetaan avauskohteen varmalla. Kivikovia lähtöjä kolunnut, ja niissä menestynyt, Com Milton näyttää olevan nyt oikein sopivassa porukassa. Nähdäkseni Com Miltonin ei tarvitse olla edes parhaimmillaan voittaakseen tämän lähdön, rutiinisuoritus riittänee. Toinen varma napataan päätöskohteesta, jossa voitosta voittoon marssineen Night Guardin tehtävä näyttää lähinnä rangaistuspotkulta.

Toisessa lähdössä kyyseenalaistan suosikki Kaapin peliprosentit. Kirjoitushetkellä 53% ruksittu Kaappi on asetelmiin nähden ylipelattu. Sisäpuolelta starttaavat Novan Voitto sekä Valtroks eivät myy nahkaansa halvalla. Novan Voitto laukkasi viikko sitten Joensuussa volttilähdössä, mutta nyt auton takaa kakkosradalta nopea ori kasuttaa keulaan ja vetää pikamatkalla pitkään. Valtroksin ravi ei ole näyttänyt viimeaikoina mitenkään maagiselta mutta luokka riittää tässä korkealle. Vihjeriviin Kaappi mahtuu kolmanneksi merkiksi, mutta rohkeimmat voivat kokeilla ohipeliä ja hakea yllätyksiä muihin lähtöihin.

Kolmanteen lähtöön haetaan kaksi maukasta yllätystä. Club Nord Elit voi ykkösradalta saada paikan johtavan takaa, missä juostessaan 0,4% pelattuna maistuu hienosti! Vannina FB 1,2% pääsee myös lähelle kärkeä. Pelataan jymypaukkujen kaveriksi kolme tasaiseen pelattua suosikkia, joista ykkösmerkki on pitkästä matkasta nauttiva Look Complete.

Neljännessä lähdössä paalun North Lexus ja kumppanit koittavat kiihdyttää karkuun kovilta takamatkan Sahara Sandstormilta sekä Por Nie Rockilta. Por Nie Rock jäänee hitaana avaajana aivan hännille, mutta saanee toisaalta lähteä kirilenkille Sahara Sandstormin selässä. Yllätys merkkinä New Life Wheels 3% maistuu.

Viides kohde on todellinen maraton matka, kun kylmäveriset taivaltavat peräti 4160m. Pitkästä matkasta nauttiva Morison on ykkösmerkki, mutta otetaan kaveriksi pitkillä matkoillakin koviin lopetuksiin pystynyt Tuviker.

Kuudes kohde on Tammavaltikan pitkä matka. Perjantaina juostava pikamatka antanee osvittaa päivän kunnosta, mutta vihjerivi tehdään vain aiempien näyttöjen perusteella. Willow Pride saattaa olla aivan suvereenikin, mutta 8-rata herättää huolta. Juliet Ale päässee johtavan kantaan ja saa lopussa ainakin mahdollisuuden. Stoneisle Ocean saattaa olla jopa porukan kovaluokkaisin, mutta jotain on puuttunut viimeaikoina. Eiköhän huipputammalla ole kuitenkin tähdätty tähän mukavan palkintorahan toivossa. Selene Lune ei häviä voimassa kenellekkään, mutta 12-rata tarkoittaa että koko porukka pitäisi kiertää. Jos siihen joku pystyy, on se Selene Lune. Dream Girl on kunnossa, mutta tässä juoksun pitää onnistua nappiin.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 2,3,5

Lähtö3: 1,3,6,7,10

Lähtö4: 3,4,6,9,10

Lähtö5: 8,10

Lähtö6: 1,5,6,8,12

Lähtö7: 5 Vihjerivin hinta:37,50e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *