KuPS -1.5 hcp

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kaksi mielenkiintoista ottelua. Löysimme pelikohteet molemmista matseista!

SJK-RoPS (klo 17:00)

Kotijoukkue SJK:n tilanne on synkistynyt viikon sisällä entisestään. Heikosti alkanut kausi jatkuu tuskaisena, sillä SJK hävisi ensin FC Hongalle 0-2 ja pari päivää sitten HJK:lle samoin lukemin. Kyseessä oli jo neljäs matsi putkeen ilman tehtyä maalia.

SJK on voittanut koko kaudella vain yhden ottelun. Tämä oli avauskierroksella hikinen 1-0 voitto heikosta TPS:stä kotikentällä. Tämän jälkeen on tahkottu 10 voitotonta ottelua, joissa SJK on saanut aikaan vaivaiset viisi maalia. Tuttu maalinteko-ongelma on vaivannut Seinäjoella nyt jo monta vuotta.

Veikkausliigassa on vain yksi surkeammassa tilassa oleva joukkue – vierailija RoPS. Moni odotti RoPSille vaikeuksia tällä kaudella, mutta aivan näin heikkoihin suorituksiin ei sentään uskottu. Saldo 0-2-10 hakee valitettavasti vertaistaan myös historiallisesti katsottuna.

Rovaniemeläisten kannalta on valitettavaa, ettei mikään viittaa kurssiin kääntymiseen. Takana on SJK:n tavoin neljä matsia ilman tehtyä maalia, mutta RoPS-puolustus vuotaa vielä pykälän SJK:n vastaavaa pahemmin. RoPS päästää myös vastustajat vaarallisen paljon maalipaikoille.

Vastakkain on kiistatta kaksi Veikkausliigan heikointa joukkuetta juuri nyt. SJK:lle kyseessä on viimeinen oljenkorsi saada kausi raiteille ja tavoitella paikkaa kuuden joukossa. Jos SJK häviää tämän ottelun, mestarivalmentaja Honkavaarankin tilanne alkaa olla vaikea.

Emme usko maalihanojen yllättävään avautumiseen. Paineet ovat kovat tässä jumbokamppailussa, eikä kummaltakaan löydy itseluottamusta omaavia pelaajia. Ottelun maaliodotus jää selvästi vedonlyöntimarkkinan odotuksia matalammaksi.

Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,75 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64%, joten tarjolla on todella reipas value.

Erikoistarjous UUSILLE IN ASIAKKAILLE – voimassa vain 2.9. saakka!

KuPS-TPS (klo 18:30)

Kotijoukkue KuPS on palannut pienen suvantovaiheen jälkeen takaisin voittojen tielle. Takana on 2-1 voitto IFK Mariehamnista sekä 2-4 -vierasvoitto FC Hakasta. KuPS pelasi viime viikolla myös Mestarien liigan karsintaa Molden vieraana. Ruma tappio Norjasta ei näkynyt hetkauttavan joukkuetta.

Veikkausliigan puolella on kaikki vielä täysin auki mestaruuden osalta. KuPS on hävinnyt vain kerran koko kaudella, ja sekin tuli HJK:ta vastaan. Kuopiolaiset ovat olleet vakuuttavia selkeässä suosikkiasemassa. Joukkueen pelityyli on usein myrkkyä heikommille vastustajille.

TPS on ollut pitkään sarjan heittopussi yhdessä FC Hakan ja RoPSin kanssa. Turkulaisten asema on alkanut vihdoin parantua, sillä takana on kaksi kultaakin kalliimpaa kotivoittoa. Ensin TPS kaatoi Interin paikallispelissä, mitä seurasi IFK:n nollaaminen (molemmat 1-0 FT).

Näihin tuloksiin ei kannata kuitenkaan reagoida liikaa. Inter oli TPS-ottelussa hyvin epäonninen ja olisi kuulunut voittaa matsin vähintään 1-2. IFK oli puolestaan umpisurkea, eikä saanut juuri uhkaa aikaan TPS:n päätyyn.

Kuopion vierailu on aivan eri vaikeustason tapahtuma turkulaisille. KuPS pääsee pelaamaan kotikentällään aggressiivista futista, johon TPS:n on vaikea vastata. Mielestämme vedonlyöntimarkkina ei hinnoittele joukkueiden tasoeroa aivan kohdalleen.

Betsaamme KuPS -1,5 tasoitusvedon in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *