Real Sociedad +0.5

KERROIN

2.06
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sevilla-R.Sociedad U2.5

Milan 1X2

Nostamme sunnuntain futistarjonnasta esiin kaksi huippuottelua – toinen Italiasta ja toinen Espanjasta.

Serie A: Milan-Fiorentina (klo 21:45)

Kotijoukkue AC Milan on yksi legendaarisista Serie A -joukkueista, jonka 90-luvun menestysvuodet ovat vielä monen futisfanin muistissa. Valta on kuitenkin nykyään vaihtunut, sillä ACM on jäänyt Milanon kisassa Interin jälkeen sekä ulos Mestarien liigasta jo monen vuoden ajan.

Tällä hetkellä joukkue ei ole pelivoimaltaan aivan terävintä kärkeä, mutta selkeästi kuitenkin top 10 -joukkue.

Milanin kausi alkoi vierastappiolla Udineselle, jonka jälkeen joukkue kaatoi Veronan ja Brescian. Viikko sitten käyty Milanon derby olikin puhdas lanaus Interin toimesta maalein 0-2. Torstaina Milan hävisi epäonnisesti Torinolle vieraissa 2-1 johdettuaan peliä vielä 70. minuutin kohdalla.

Fiorentina on perustasoltaan hyvin lähellä Milania ja kamppailee hyvänä päivänä Eurocup-paikoista. Viime kausi oli täysi katastrofi, mutta nyt haetaan uutta nousua.

Tämäkin syksy on ollut haastava, sillä Viola nappasi avausvoittonsa vasta 5. kierroksella Sampdorian isäntänä. Otteet ovat ailahdelleet liikaa, mutta kokonaisuutena Fiorentina on ollut jopa epäonninen.

Fiorentinan ongelmana ovat olleet jo viime kaudesta lähtien vieraspelit. Edelliset kahdeksan reissupeliä ovat Serie A:ssa karmivalla saldolla 0-2-6. Tällä kaudella joukkue hävisi jo Genoalle, jonka jälkeen Viola nappasi onnekkaan tasapelin Atalantan vieraana.

Milan on mielestämme vielä pari napsua Fiorentinaa vahvempi pelivoimaltaan. Vierasjoukkue ei ole vielä todistanut kuuluvansa takaisin top 10 -sijoille viime kauden jälkeen.

Odotamme Milanin palaavan kotona takaisin voittokantaan noin 50% arviolla. in kerroin 2,35 kelpaa enemmän kuin hyvin.

La Liga: Sevilla-Real Sociedad (klo 22:00)

Kotijoukkue Sevilla kuuluu La Ligan jättiläisten suurimpiin haastajiin. Joukkue on jäänyt kaksi kautta putkeen ulos Mestarien liigasta, joten nyt Sevillassa haetaan paluuta Euroopan ykköskilpailuun.

Viime kaudet ovat olleet täynnä dramatiikkaa myös kabinetissa, ja nyt joukkuetta luotsaa entinen Espanjan sekä Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetequi.

Sevillan kausi käynnistyi kahdella hallitulla vierasvoitolla. Tämän jälkeen joukkue pelasi Celtan kanssa tasapelin ja jatkoi kaatamalla Alavesin vieraissa. Kaksi edellistä kierrosta ovat sujuneet sitten heikommin: kotitappio Real Madridille, ja viikolla Sevilla hukkasi 0-2 taukojohdon 3-2 tappioksi Eibarin kotiluolassa.

Vierasjoukkue Real Sociedad on sementoinut viime kausina asemansa La Ligan ylemmän keskikastin joukkueena. Tämä syksy on alkanut paremmin kuin pitkään aikaan. Joukkue on peräti sarjan kakkospaikalla komealla saldolla 4-1-1.

Sociedadissa on ollut paljon onnistujia, mutta yksi nimi nousi jälleen esiin viikolla: Martin Ødegaard. Norjalainen huippulupaus on palannut parin vuoden jälkeen kirkkaisiin valoihin ja pelaa huikeaa kautta.

RSO:n peliesitykset ovat olleet hyvin tasapainoisia. Takana on kolme komeaa voittoa putkeen, mutta hyökkäyspelin lisäksi myös joukkueen oma pää on pitänyt erinomaisesti. Ainoastaan Athletic Bilbao on päästänyt vähemmän maaleja.

Sevilla ja Real Sociead ovat molemmat maalimääriltään selvästi alle sarjan keskiarvon. Sevillan viikkopeli oli kauden ensimmäinen yli 2,5 maalin tulos. Real Sociedad on myös pelannut 5/7 edellisestä matsistaan alle 2,5 maalin, vaikka takana onkin kaksi runsasmaalista ottelua.

Tämän matsin lähtökohdat ovat hyvin tasaiset ja vähämaaliset. Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta, joiden puolustus on sarjan parhaimmistoa. Betsimarkkina on arvioinut ottelun maaliodotuksen sekä Sevilllan voittotodennäköisyyden liian korkealle.

Vetoihin kelpaa erinomaisesti Bethardilta Real Sociedad +0,5 kertoimella 2,06 sekä ilta alle 2,5 maalia kertoimella 1,98. Molemmissa on ilmaa todella hyvin, mutta vedot ovat sen verran päällekkäisiä, että kokonaispanosta voi halutessaan hieman leikata (esim. 2/5 molempiin) .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *