KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina tuhti seitsemän ottelun kierros. Paras peli-idea löytyy Kouvolasta, jossa kotijoukkue saa vastaansa JYP Jyväskylän.

KooKoo on ollut vahva kotonaan tällä kaudella. Joukkue on erittäin liikkuva, mikä korostuu Kouvolan isolla jäällä. Alla on niukka tappio HIFK:n vieraana. Esitys oli sinänsä tasapainoinen, ja Helsingistä olisi lähtenyt hieman paremmalla tuurilla pisteitä Kouvolan suuntaan.

Joukkueen maalivahti Järvenpää on parantanut otteitaan runsaasti. Miehen hyvä vire tarjoaa KooKoolle aidon mahdollisuuden taistella voitosta jokaisessa ottelussa. KooKoo pelaa tällä hetkellä hyvällä itseluottamuksella, ja joukkueen nopeajalkaiset hyökkääjät (kuten Liigan kuumimpiin pelaajiin lukeutuva Malte Strömwall) viihtyvät erinomaisesti kotona ”isolla jäällä”.

JYP on näistä joukkueista jalalla selvästi hitaampi. Vieraita rasittaa lisäksi fyysisesti rankka ottelu perjantailta. JYP on ollut puolustussuuntaan erikoisen epävarma. Aiemmin nuorten parissa toiminut päävalmentaja Lauri Merikivi ei ole saanut joukkuetta suorittamaan lähellekään materiaalin edellyttämällä tasolla.

JYP koki karvaan tappion perjantain TPS-ottelussa, jossa se oli vahvempi joukkue kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa erässä JYP passivoitui liikaa, ja alkukaudella pahasti sekoillut puolustus tarjoili vastustajalle jälleen halvat pisteet.

Kotijoukkue KooKoo on lauantaina mainio pelikohde JYP:n isäntänä. Poimitaan kotivoitto lapulle in erinomaisella kertoimella 2,30 (panossuositus 5/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!