Kalmarsund DNB

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin pääsarjassa mitellään todella tunteikas smålandsderby Växjön isännöidessä Kalmarsundia.

Växjö-Kalmarsund (klo 17.30)

Växjö lukeutuu sarjan kestomenestyjiin ja finaalitunnelmaa Vipers pääsi haistelemaan kaudella 16-17. Viime keväänä lento loppui jo pudotuspelien avauskierroksella kun Mullsjö paineli jatkoon otteluvoitoin 4-3. Siirtomarkkinoilla seura satsasi nuoriin talentteihin eikä lupaavilta Philip Foxilta ja Patrik Gustavssonilta vielä tulevalla kaudella odoteta kuuta taivaalta. Ted Nivestamin ja Manuel Maurerin lähdöt kirpaisevat syvältä ja Edin Omanovic vei maalinsuulta jonkin verran osaamista vaikka nuori Viktor Kastengren ykkösvahdin tontin itselleen ansaitusti menneellä kaudella varastikin. Joukkueen tähdet löytyvät ehdottomasti puolustuspäästä, jossa Markus Jonsson ja Nikals Ramirez lukeutuvat pelipaikoillaan aivan maan terävimpään kärkeen. Lisäksi Johan Roosin ympärille saa punottua toisen kelvollisen pakkiparin. Hyökkäyksessä Andre Andersson ja Jesper Sankell ovat kovia nimiä, joista edellä mainittu latoi sarja-avauksessa hatullisen Warbergin nuottaan. Ramirez on pitkäaikaistoipilaana ja palannee vasta joulun tienoilla, myös Sankell kärsi jonkin sortin vammasta menneellä viikolla sillä miestä ei avausottelussa nähty edes penkillä.

Kalmarsund kaatoi sarja-avauksessaan Helsingborgin kotikaukalossaan 6-5. Pudotuspeleihin hamuava joukkue oli tässä kamppailussa varsin pirteä ja etenkin Marcus Johansson (2+2) jatkoi viime kaudelta tuttua pistetehtailuaan. Kalmarsund oli viime kaudella hyvin riippuvainen ykkösvitjastaan, mutta nyt rosteriin on saatu lisää leveyttä ja uudet hankinnat Tobias Lindsrtömin johdolla omaavat huiman potentiaalin. Ykköstykki Kim Nilsson saalisti Helsingborgia vastaan tehot 0+2 ja on käänteentekevä pelaaja kaikkia joukkueita vastaan tässä sarjassa. Kalmarsund on myös tähtipelaajiensa ansiosta erinomainen erikoistilanteissa ja ylivoimat napsuivat 100% myös avausottelussa. Carl Bending-Sörling aloitti maalinsuulla Helsingborg pelissä, mutta ei olisi yllätys mikäli ”oma koira” Omanovic aloittaisi tolppien välissä entistä seuraansa vastaan.

Växjö lähtee otteluun suosikkina mutta nyt Vipers ei missään tapauksessa ole parhaimmillansa. Pelivoimaltaan joukkueet ovat tällä hetkellä melko lähellä toisiaan ja Kalmarsundin paketti tuntuu olevan paremmin uomissaan näin alkukaudesta. Lisäksi vieraat pääsevät iskemään kamppailuun altavastaajana, joka sopii sille huomattavsti paremmin kuin suosikkina pelaaminen. Kalmarsundin voitto ei todellakaan olisi yllätys ja paras value löytyykin vieraiden varsinaisenpeliajan voitosta (tasapeli ei vetoa), jossa tasapelillä panos palautuu.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *