Sevilla-Bilbao U2.5

KERROIN

1.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Liga palaa perjantaina joulutauolta. Tarjolla on kaksi ottelua, joista löytyy myös kohtalaisen hyvät pelivalinnat.

Valladolid-Leganes (klo 20:00)

Kotijoukkue Valladolid yllätti viime kaudella asiantuntijat säilyttämällä sarjapaikkansa. Tämä kausi tulee jälleen olemaan tiukkaa taistelua putoamisviivan päällä. Joukkue lähti joulutauolle kuuden ottelun voitottomassa putkessa, mutta saldoksi saatiin sentään rohkaiseva kotitasapeli Valenciaa vastaan.

Valladolidin suurin ongelma on ollut vieraspelaamisessa. Se nappasi viime kaudella jopa yhtä monta voittoa vieraissa kuin kotona, mutta tänä syksynä meno on ollut tylyä. Kotiotteluiden maaliero 8-4 vs vieraissa 7-17 kertoo kaiken oleellisen.

Kotona Valladolid on hävinnyt vasta yhden ottelun, ja senkin niukasti 0-1 kovakuntoista Sevillaa vastaan.

Vierailija Leganes on ollut myös tuttu näky putoamistaistelussa parin viime kauden ajan. Tämä syksy alkoi vieläkin heikommin, mikä ajoi myös seurajohdon odotettuun ratkaisuun. Päävalmentaja Mauricio Pellegrinon sopimus purettiin lokakuun lopussa.

Kuten usein käy, uusi päävalmentaja tuo uutta virtaa. Meksikolainen Javier Aguirre on johdattanut Leganesin todella hyvään 2-2-2 -saldoon. Tappiot ovat lisäksi vain maalin erolla sarjan top 3 -joukkueita FC Barcelonaa ja Sevillaa vastaan.

Vastakkain on siis kaksi heikkoa joukkuetta, joista toinen on selvässä nosteessa. Valladolid on kuitenkin kova pala kotikentällään, eikä se häviä helpolla edes sarjan kärkijoukkueille. Vedonlyöntimarkkina arvostaa Leganesia hieman liikaa kuntopuntarista johtuen. Betsaamme Valladolid DNB ilta 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 60%.

Sevilla-Athletic Bilbao (klo 22:00)

Kotijoukkue Sevilla lähti joulutauolle hyvissä fiiliksissä, kun nousija Mallorca kaatui vieraissa 0-2. Sarjan kolmas sija vain kolme pistettä Real Madridin perässä on todella hyvä suoritus, kun huomioidaan viime vuosien tapahtumia.

Sevilla on tunnettu lähinnä tasonsa alle pelaamisesta, mutta tällä kaudella tekemiseen on löytynyt uudenlainen balanssi. Päävalmentajalla on tähän suuri vaikutus, sillä puikoissa on nyt entinen Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen valmentaja Julen Lopetequi.

Sevilla on hävinnyt vain yhden edellisestä kymmenestä ottelustaan. Tämäkin tappio tuli todella epäonnisesti Villarrealia vastaan joulukuun puolivälissä. Sevilla on pelannut viime kuukaudet vahvasti myös xG:n valossa.

Vierailija Athletic Bilbao on tahkonnut tälläkin kaudella runsaasti vähämaalisia ja tiukkoja matseja. Baskiseura on ollut kivikova kotonaan, mutta vieraissa se on voittanut vasta yhden ottelun ja tehnyt ainoastaan kuusi maalia yhdeksään otteluun.

Bilbao lähti joulutauolle pelaamalla vieraissa onnekkaan 0-0 -tasapelin Real Madridia vastaan. Tätä edelsi kiikarit kotona Eibaria vastaan. Bilbaon hyökkäyspää on luonut todella vähän laatupaikkoja edellisissä otteluissa.

Ottelun maaliodotus on erittäin matalalla, kiitos molempien joukkueiden pelityylin. Peräti 6/8 Sevillan kotipeleistä ja 8/9 Bilbaon vieraspeleistä on alle 2,5 maalin tuloksia. Vierailta on lisäksi pois tärkeä pelintekijä Iker Muniain, joka haittaa entisestään.

Pelaamme alle 2,5 maalia in 1,65 kertoimella, joka on erinomainen kohde vaikka tupliin. Voit myös ottaa pienellä Sevillan voittoa 1,60 kertoimella. Peräti 14/15 edellisistä joukkueiden kohtaamisista on päättynyt kotivoittoon. Vierasjoukkue tuskin juhlii tälläkään kertaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *